Opaka Jolie

Utjerat će vam strah u kosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napokon je izašao službeni trailer filma 'Maleficent' u kojem glumi Angelina Jolie. To je njezino najopakije izdanje do sada!

Angelina Jolie utjelovila je mnoge likove, no ovoga se puta odlučila za jednu mračnu i opaku ulogu – zle vještice Maleficent koja je bacila čini na lijepu Trnoružicu. Ono je njezina strana priče, a prvi trailer filma već je preplašio mnoge dok djeca zasigurno neće moći gledati film osim ako nisu u pratnji roditelja.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

>> Dijete ušutkalo Angelinu - 'Mama, molim te da ova zločesta vještica prestane pričati'

Disney je poznat po svojim dječjim filmovima, no ovoga puta bi se i roditelji moglu uplašite zle vještice! 'Bojala sam je se, ali sam je i obožavala. Imala je tu neku eleganciju i gracioznost, a opet je bila jako opaka', rekla je Angelina.  Bila je to njezina 4-godišnja kći Vivienne koja u filmu glumi Trnoružicu ili kako je mnogi zovu - uspavanu ljepoticu.

U filmu glumi i njezina i Bradova kćer 4-godišnja Vivienne koja u filmu glumi malu Trnoružicu, dok je uspavanu ljepoticu kao djevojku utjelovila Elle Fanning.

Za one koji se ne sjećaju, Trnoružicu su smislili Braća Grimm. Priča je smještena u jedno kraljevstvo u 14. stoljeću gdje je priređeno veliko slavlje: kralj i kraljica dobili su kćer, princezu Auroru, nazvanu po zori. Iako je još uvijek malena, već je predodređena da se uda za princa Filipa, sina kralja druge zemlje. Uz brojne čestitare, povorci se priključuju i tri dobre vile od kojih joj svaka udijeli lijepi dar. Slavlje prekida vještica Zlurada, razočarana što je nisu pozvali na slavlje i baca zlu čaroliju na princezu, proričući da će se u šesnaestoj godini ubosti na vreteno i umrijeti.

Ne bi li se spriječilo zlo proročanstvo, vile odluče zaštititi djevojku sakrivši je u šumsku kućicu, a kralj zapovijedi da se spale sva vretena u kraljevstvu. Princeza će bezbrižno izrasti u lijepu seosku djevojku ne sluteći tko je, no urok je vrlo opasan i teško ga je izbjeći...


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene