Angelina je viđena odlično raspoložena nakon vijesti o novom paru koji još uvijek nije komentirao medijske napise.

Galerija


Svi pričaju o novom navodnom holivudskom paru.

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Prisjetili smo se fotki koje su potvrdile jedan od najvećih celebrity preljuba i uništile tada najpopularniji par Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

Jučer se brzinom munje proširila vijest kako se Brad Pitt fatalno zaljubio u kolegicu Charlize Theron od koje se ne odvaja posljednjih mjesec dana. Par je navodno upoznao njezin bivši dečko Sean Penn.

"Golupčići nisu skidali ruke jedno s drugog na prikazivanju filma Roma prošlog vikenda u dvorcu Marmont u Zapadnom Hollywoodu", otkrio je neimenovani izvor. Navodno su u početku bili samo prijatelji, a onda je među njima zaiskrilo.

Posljednja žena s kojom je Brad službeno bio jest njegova bivša supruga Angelina Jolie s kojom je prošao kroz gadnu brakorazvodnu parnicu u kojoj su optužbe pljuštale sa svih strana i s kojom ima šestero djece, troje biološke i troje posvojene. A upravo Angelina ne može smisliti Charlize već godinama.

Naime, prema pisanju stranih tabloida, među glumicama postoji velika netrpljivost što zbog uloga, što zbog činjenice kako Angelina misli da ju Charlize u svemu kopira. Navodno si glumice već godinama oduzimaju uloge ili se pokušavaju sabotirati, a Charlize je odbila ulogu u filmu "Putnik" koju je na kraju dobila Angelina.

Također, Angelina je prvo odbila ulogu u filmu "Ubojstvo u Orient Expressu", a nakon što je saznala da je ona ponuđena Charlize, odjednom ju je htjela. Na kraju je ulogu dobila Michelle Pfeiffer.

Angelina je viđena nasmijana i odlično raspoložena nakon vijesti o novom paru koji još uvijek nije komentirao medijske napise. Dobra gluma ili glumicu jednostavno nije briga, to zna samo ona.

Hrvatska Kim Kardashian objavila prvu fotku s dečkom, hrvatskim nogometašem koji igra na Malti

Tko to grli golišavog ćelavog Hrvata za kojim žene lude? ''Stalno su mi slale fotografije i snimke''

Malo se zapustio: Ovim frajerom žene su nekada bile opsjednute, a danas izaziva podsmijehe