Oglasila se Anđa

'Presretni smo, mene je strah jer sam od sada 'on my own'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je jučer odjeknula vijest kako je proces oko skrbništva nad sinom Anđe Marić poništen zbog nepravilnosti, oglasila se i sama pjevačica na Facebooku.

'Dragi svi: viši sud je uvažio moju žalbu i poništio oduzimanje skrbništva te odredio da se proces treba pokrenuti iz početka. Presretni smo, mene je strah jer sam od sada on my own (za promjenu, lol). U ponedjeljak je 2. čin, dobila sam poštu. Beskrajno hvala svima na riječima podrške i molite za nas. Anđa', napisala je pjevačica na Facebooku.

Pogledaj i ovo showbuzz Burna reakcija javnosti O slučaju Severina - Popović oglasili se iz udruge B.a.B.e. i inicijative Spasi me: ''Ovo je nasilje nad djetetom''

>> Veliki obrat u bitki Anđe Marić za skrbništvo nad sinom

Podjećamo, prema odluci višeg slovenskog suda, proces koji je na sudu u Ljubljani pjevačica Anđa Marić vodila s bivšim suprugom Primožem Dolničarom oko skrbništva nad njihovim sinom Gašperom – poništen je zbog nepravilnosti koje su se dogodile tijekom procesa te će se pokrenuti novi.

Rezultat je to na žalbu koju je Anđa uputila u ožujku ove godine nakon što joj je nepravomoćnom presudom oduzeto skrbništvo. Anđi je napokon krenulo, priprema i objavu dječje knjige te okreće novu stranicu u životu - na pravom je putu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene