Andrija Jarak, po mnogima najbolji TV reporter u zemlji, danas slavi rođendan.


Lice Nove TV, Andrija Jarak, danas ima rođendan. Živuća legenda, reporter koji je postao omiljeno televizijsko lice, danas puni 46. godina. 'Današnji dan će biti uobičajeni radni dan. Puno je zanimljivih događaja posljednjih dana, pa se ni ovaj neće puno više razlikovati. Iza mene je uspješna godina, i poslovno i privatno. Puno putovanja, događanja, ljudi, puno emotivnog pražnjenja i stresa, ali drugačije ne može ni biti', kazao je Jarak koji se osvrnuo na godinu iza sebe.

Vezani članci Serija Bogu iza nogu - 11 Markantni Turčin izaziva pravi kaos u "Bogu iza nogu", a neke će njegova pojava u potpunosti opčiniti, jer tko bi mu odolio Ivan Čačić, meteorolog Nove TV - 2 Ivan Čačić, jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih meteorologa u svijetu, novo je lice prognoze Nove TV

Andrija ima samo jednu želju, a to je da i dalje bude zdrav i pun elana. Gledajući iza sebe prisjetio se koje su mu godine bile najljepše. 'Dvadesete definitivno. Bez ikakve sumnje. Sve ostalo nije istina. Priče o zlatnim godinama, naponu snage i divnim četrdesetima i pedesetima najobičnije su zavaravanje. I sebe i drugih', kazao je Jarak koji će sutra sudjelovati na svečanosti četvrte gardijske brigade u Splitu. Tamo ga očekuje i zahvalnica.