Nakon što je kao muškarac zadnjih godina vladala modnim pistama, sada je saznala kako je to biti žena.


 Andreja Pejić, manekenka koja je donedavno bila muškarac, a godinama joj je sad bio postati ženom. Prije nekoliko je mjeseci bila na operaciji spola i sada je službeno postala ženom.

 

#pooltime #funinthesun #truelife

A photo posted by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

Vezani članci Slika nije dostupna Teško se suzdržavaju: Andreja Pejić u vezi s Caitlyn Jenner? Slika nije dostupna TRAŽI MUŽA SELJAKA! Tko ju želi oženiti, neka se javi

Manekenka koja se u svijetu mode proslavila se kao muškarac, sada se na Twitteru pohvalila pravim ženskim problemima – odlaskom ginekologu.

 

'O moj Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod ginekologa. Previše sam sretna da bih sada razmišljala treba li se o ovome pisati na Twitteru ili ne', pohvalila se Andreja.

VIDEO Andreja Plejić snima dokumentarac o promjeni spola

Andreja je odlučila je svoju promjenu spola prikazati i u dokumentarnom filmu 'Andrej(a)'redatelja Erika Mikleta. Manekenka je odlučila snimiti ovaj dokumentarac kako bi pomogla drugima koji se bore s problemima sličnima njenima.

 

Check out my story in the 2014 January issue of Korean Vogue! Merry Christmas bitches :D

A photo posted by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

'Konačno sam potpuno sretna. Osjećam se svoja više nego ikad. Transformacija mi je omogućila da konačno budem ono što zapravo jesam', izjavila je manekenka prilikom jednog intervjua.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook