Ponovni susret

Dobro raspoloženi Plenković pozirao s Matom Bulićem, nakon teškog perioda za njega ima samo lijepe riječi!

Veliki povratak Mate Bulića - 7 Veliki povratak Mate Bulića - 7 DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Veliki povratak Mate Bulića - 7 Veliki povratak Mate Bulića - 1 Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić - 3 Mate Bulić - 2 Mate Bulić Predsjednica Grabar-Kitarović pjevala s Matom Bulićem +2 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Mate Bulić (Foto: Screenshot) Galerija

Andrej Plenković objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s Matom Bulićem koji je dugo vremena vodio borbu s koronavirusom.

Naš legendarni pjevač Mate Bulić oporavio se od korone zbog koje se našao u ozbiljnim zdravstvenim problemima, a da je dobro potvrdio je čak i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Pogledaj i ovo Andrej Plenković - 3 nježna strana premijera Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

On je na svom profilu na Twitteru objavio fotografiju na kojoj pozira s dobro raspoloženim Matom u svom uredu.

"Drago mi je ponovno susresti se s našim poznatim glazbenikom Matom Bulićem, koji je dugo vodio bitku s COVIDOM-19. Želimo mu puno zdravlja i novih uspjeha!", napisao je premijer uz objavu.

Mate je u veljači proslavio 65. rođendan, kada je na profilu na Instagramu podijelio dio kućne slavljeničke atmosfere, točnije fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Zdravkom koja mu je velika podrška.

Krajem kolovoza prošle godine obradovao je pak svoje obožavatelje kada je objavio da se vratio kući nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom. Pjevač je tada bio vidno smršavio, no sudeći prema fotki koju je objavio, sjajno je raspoložen.

Njegov tim se oglasio početkom 2021. godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada na njegovom službenom profilu na Instagramu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene