Andrej Kramarić poslao je ohrabrujuću poruku Hrvatima, posebno Zagrepčanima, koje je uz koronavirus zadesio i potres.

Galerija


Nogometaš Andrej Kramarić uputio je poruku Hrvatima u videu na Instagramu i komentirao stanje s koronavirusom i snažne potrese u Zagrebu. 

Vezani članci Milan Bandić Bandić najavio "korona dodatak": "Ovo još ne zna ni šefica financija... Moramo nagraditi naše heroje s prve crte bojišnice" Snažan potres pogodio Zagreb Htjele opljačkati stan oštećen u potresu: Pred zgradom ih dočekalo neugodno iznenađenje

"Draga djeco, ljudi, posebno sada Zagrepčani. Malo nam se situacija promijenila, životi su nam se promijenili. Mislim da je vrijeme da budemo hrabri, odlučni, pametni, da slušamo druge koji znaju malo više i bolje od nas. Vrijeme je da ostanemo doma, držite se. Nadam se da ćemo ovo prebroditi, da će cijela ova loša situacija završiti. Ljudi, držite se. Bok", rekao je Andrej. 

Nogometaš je podijelio i objavu o krađi automobila i nazvao cijelu situaciju sramotnom. Naime, netko je članici medicinskog osoblja ispred bolnice Sveti Duh ukrao auto.

"Nakon što je završila svoju noćnu smjenu i pada s nogu, jedva čeka otići djeci da ih zagrli nakon ovog potresa i da ih umiri, njezina auta nema. Dokle idemo, što radimo", napisala je sestrična članice medicinskog osoblja. 

Terminator uskače kada je ljudima najteže: "Volimo te, naš heroju. Zbog tebe upravo grlim djecu"