Dobitna kombinacija!

Zanimljivo izdanje dviju pjevačica koje regija obožava, evo i koji je razlog ovih posebnih outfita

Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović M.M./ATAImages/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 3 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 4 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 5 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 6 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 7 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 8 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 9 Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović - 1 Aleksandra Mladenović - 8 Aleksandra Mladenović - 1 +7 Aleksandra Mladenović - 2 Galerija

Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović odlučile su spojiti svoje glasove te će novom pjesmom uskoro iznenaditi svoje fanove.

Regionalne pjevačice Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović snimaju spot za duet koji će veoma razveseliti njihove obožavatelje. 

Naime, Andreana je na svom profilu podijelila fotografije iz automobila s kolegicom Aleksandrom u neobičnim izdanjima.  

Andreana je na sebi imala rozo laneno odijelo s dubokim dekolteom u kojem je pokazala svoje raskošne grudi, a kao modni dodatak imala je šarenu maramu na glavi i sunčane naočale. Žuti i crveni remen te maslinaste štikle dodatno su upotpunile cijeli stajling.

Aleksandra je nosila isto odijelo samo u zelenoj boji, a na glavi je imala maramu u smeđoj i narančastoj boji te kričavo narančasti remen. 

Ispod zajedničke fotografije na kojoj poziraju nasmiješene, Čekić je napisala: "Jedini način da imate prijatelja je taj da to i budete".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Šokirani fanovi koji su ovo jedva čekali odmah su u komentarima pisali:

"Ovo se čekalo", "Pojačat ću ovu pjesmu na najjače", "Ikonski duo", "Au koja kombinacija", "Ovo je kraj života", "Napokon njih dvije na jednom mjestu".

Također, fotografi su ove dvije dame ulovili ispred IDJ studija u Beogradu te su zabilježili taj trenutak, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Pjevačica Andreana javnosti je poznata po svojim pjesma "Gde je ljubav", "Srećo pojavi se", "Zauvek ti pripadam" i "Opasno me radiš". Na Instagramu je prati gotovo 422 tisuće fanova, a ona ih često iznenađuje svojim provokativnim objavama. 

Aleksandra Mladenović na društvenim mrežama ima 323 tisuće pratitelja, a njezine pjesme "Ljubav ili ludilo", "Kamo sreće da se manje volimo", "Ti meni ja tebi" postale su potpuni hit na YouTubeu. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fadil Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +25 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović emotivnom porukom zauvijek se oprostila od voljene osobe: ''Falit ćete neizmjerno, zauvijek vas nosimo u našim srcima''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +14 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik objavila fotku u badiću poslije kupanja u moru, čini se da ljeto za nju još nije gotovo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene