Andrea Šušnjara objavila je na Instagramu novu fotografiju s Marijem Juričićem, koji je od nje mlađi sedam godina, i izazvala zanimanje obožavatelja.

Galerija


Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara uživa u zimskim radostima, i to sa svojim sedam godina mlađim dečkom Markom Juričićem, kojeg nema naviku često pokazivati svojim obožavateljima.

Vezani članci Andrea Šušnjara i Marko Juričić - 4 Andrea Šušnjara objavila romantičnu sliku s dečkom, a obožavateljici je zasmetala jedna sitnica: "Ja bih ga u snijeg bacila" Andrea Šušnjara i Marko Juričić Andrea Šušnjara o najposebnijem razdoblju u životu: ''Dečko je, naravno, bio uz mene"

No 33-godišnja pjevačica sada je objavila njihove zajedničke fotografije sa skijališta na Jahorini u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, gdje su osim u snijegu uživali i u ispijanju tople kave na suncu.

"Prelijepi ste", "Koja uživancija. Andrea, predivna si. Budi svoja kao što uvijek i jesi. Glavu gore, nikog se ne boj i ne srami", "Baš ste dobri", "Čini mi se da vam je super", "Veliki pozdrav za lijepu pjevačicu", "Uživajte", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Andrea i Mario zajedno su od 2019. godine, svoju su vezu isprva tajili pred svima, ali sada više ne kriju koliko su zaljubljeni, a Andrea kaže da joj on najveća podrška. 

Sunčala se u badiću kojeg kao da pola fali, dežurnim paparazzima nikako nije mogao promaknuti taj neobični kroj

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati