Andrea Andrassy uvijek zna dobro nasmijati svoje pratitelje na društvenim mrežama, a ni današnja objava nije bila iznimka.

Galerija


Iako je nedavno bila ozlijedila nogu na odmoru, popularna hrvatska kolumnistica i blogerica Andrea Andrassy nastavila je s bezbrižnim ljetnim aktivnostima.

Vezani članci Uzbudljivo na plažama (Foto: Instagram/Reddit) - 16 Na plažama se može vidjeti stvarno svašta: Nebuloze koje izvode neki turisti dobro su nas nasmijale Crte od sunčanja (Foto: thechive.com) Crte od sunčanja pričaju divlju priču: Pohvalile se svojim morskim pustolovinama na jedinstven način

Andrea uživa u kupanju, sunčanju i čitanju na plaži, a u moru se zabavlja popularnim luftićima.
Na društvenim je mrežama tako podijelila fotografiju s plaže i našalila se na temu estetske korekcije usana i dobro nasmijala svoje pratitelje. 

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

“ Ono kad žene kažu da će si stavit samo malo hijalurona u usta, “tek toliko, neće se ni skužit“, napisala je uvijek zabavna Andrea.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

„Kakva si ti kraljica, pa mozak ti na godišnjem radi 100%, koje usne“, samo su neki od brojnih komentara, a fotografiju je na Instagramu u samo nekoliko sati polajkalo više od pet tisuća ljudi.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Čini se kako je Andrea odlučila promijeniti model luftića, nakon što se nedavno poprilično izmorila pokušavajući se fotografirati na flamingu.