Andrea Andrassy (FOTO: Instagram)
Andrea Andrassy (FOTO: Instagram)

Andrea Andrassy postala je Andrea Šerić. Ne brinite! Ne, nije se udala u tajnosti.


Komičarka Andrea Andrassy svakodnevno svojim objavama pokušava vratiti osmijeh na lice svojh pratitelja. No, nekad i sama naleti na toliko urnebesne situacije na koje ni sama ne može ostati imuna. Jednom od njih Andrea se pohvalila na svom Instagramu.

Vezani članci Andrea Andrassy (Foto: Instagram) Omiljena blogerica obožava igračke za plažu: Andrea Andrassy i epizode s luftićima Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell) Znamo gdje su Hrvatice bile '91! Jedna terorizirala susjede, druga oplela po političarima

Naime, na jednoj internet stranici objavljena je njezina slika uz ime Andrea Šerić. Riječ je o splitskoj rukometašici na čiju je biografiju netko očito zabunom stavio sliku naše komičarke. Ona je pak to iskoristila kao svoj adut i urnebesnom objavom nasmijala mnoge.

Andrea Andrassy (FOTO: Instagram)
Andrea Andrassy (FOTO: Pixsell)

"Svašta su za mene pisali. Da sam trudna, iako su me samo vidjeli nakon tjestenine. Da se prezivam Donassy. Da se prezivam Andrassi, sa "i". Da sam pjevačica. Jednom su čak napisali da imam gebis. Ali ovo, ovo je možda najbolje od svega", napisala je Andrassy. Objava je došla i do "prave" Andree. "Morat ćeš u rukomet", poručila joj je Šerić nakon čega je Andrassy predložila i pristala na zamjenu uloga.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on