Katastrofa

Borba za skrbništvo poljuljala je živote poznatih dama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I slavne majke prolaze kroz teške borbe za skrbništvo. Razvod nikad nije lak, ali gubitak skrbništva nad djetetom neke je doveo do ruba života.

Borba za skrbništvo nad djetetom traumatična je za svaku ženu. Razvod, koji je sam po sebi iznimno težak, postaje još stresniji kada su u sve upletena i nevina djeca. Brojne poznate majke suočile su se s tim teškim životnim situacijama te se borile za vlastitu djecu.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Anđa Marić

Najpotresniji slučaj svakako je onaj Anđe Marić. Borba za sinom Gašperom donijela joj je tolike probleme da se teško razboljela. Problemi uzrokovani stresom doveli su je do upale moždane ovojnice. Ipak, sve se isplatilo jer se nedavno 13-godišnji Gašper doselio u Zagreb i upisao školu.

Anđa opet na sudu - ovog puta zbog optužbe za otmicu

Severina

Poznata pjevačica na sudu je sa bivšim partnerom Milanom Popovićem bila često, a borba još uvijek nije gotova. Ipak, prošle godine dobila je skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Milan ga viđa prema sudskom dogovoru i plaća visoku alimentaciju. Zbog sina, često Severinu proziva putem medija i traži pravdu sudskim putem.

Zbog Severine 'poludio' i Google

Halle Berry

Tešku borbu za kćerkicu imala je i slavna holivudska glumica. Bitku je vodila sa bivšim partnerom, manekenom Gabrielom Aubryjem. Nakon svega, dobili su zajedničko skrbništvo nad kćerkicom Nahlom, a Halle je dužna Gabrielu plaćati i alimentaciju - oko 16 tisuća dolara mjesečno.

Mlađe je slađe – još jedna slavna dama koja voli mlađe frajere?

Kim Basinger

Glumica je punila stupce žutog tiska kada je raskinula sa Alecom Baldwinom. Nad njihovom kćerkom Ireland vodila se teška bitka za skrbništvo, tijekom kojeg su uvrede i prijetnje letjele na sve strane. Sve je to glumici poslužilo kao argument, pa je Kim dobila skrbništvo na sudu.

Možete li vjerovati da je napunila 62 godine? Ova diva i dalje je bomba

Britney Spears

Glumica je bila potpuno slomljena kada je 2007. godine, uz raspad braka sa Kevinom Federlineom, izgubila i skrbništvo nad sinovima Seanom i Jaydenom. Zbog njenog alkoholiziranja i drogiranja, sud je dječake dodijelio ocu, što je Britney psihički uništilo. Ipak, kako Britney napreduje, tako su dječaci sve više kod nje, a Kevin i ona odgajaju ih zajedno.

Riješena tajna velikog hita - sada znamo o čemu je pjevala

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene