Bolna tema

Anđin bivši muž na sudu zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon tri godine borbe za skrbništvo nad sinom Gašperom, za pjevačicu Anđu Marić agonija se nastavlja.

Sudski proces koji je odjeknuo medijima poput bombe je donio nepravomoćnu presudu da skrbništvo nad Gašperom dobije Anđin bivši suprug Primož Dolničar, s kojim je bila sedam godina u braku.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno Anđa poručila: 'BOJ SE žene koja nema što izgubiti!'

O mukotrpnom procesu i osjećajima nakon presude, Anđa je ispričala časopisu Story. Tvrdi da je Gašper pet puta na sudu rekao kako želi živjeti s mamom.

>> Anđa je izgubila skrbništvo nad sinom

'Pitali su ga ukupno pet puta i pet je puta rekao isto. Svi su oni zaključili da je dijete izmanipulirano, da djeca mijenjaju mišljenje i bez obzira na njegove želje, da je bolje da živi kod oca. Na posljednjem sam sučeljavanju apelirala na sutkinju i rekla joj da je moje dijete jednom u tih pet prilika reklo da želi živjeti s ocem – odmah bih odustala od procesa. Međutim, nije…', rekla je Anđa.

>> 'Ovo me baš dirnulo! Hvala Vam!'

No, priznala je kako se i protiv njezinog bivšeg supruga vodi kazneni postupak, za psihičko i fizičko zlostavljanje.

'Postupak je počeo sredinom 2010., a pokrenuo ga je policijski inspektor kojem sam se u siječnju 2010. obratila za pomoć, nakon što mi je Primož s laptopa obrisao sve kolumne i pjesme, dakle, moj višegodišnji trud i djelo. Tada smo se i potukli, a kada mi nije dopustio da izađem iz kuće i počeo me daviti, pobjegla sam kroz prozor (živjeli smo u prizemlju) i odmah otišla na policiju', rekla je Anđa Storyju.

Inače, javnost je prepoznala Anđinu agoniju pa je na Facebooku osnovana grupa pod nazivom 'Podrška Anđi Marić da dobije skrbništvo nad svojim sinom Gašperom' koja ima više od 7,5 tisuća lajkova, a fotografija Anđe sa sinom prikupila ih je gotovo 22 tisuće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene