Andie MacDowell pokazala umorno lice u New Yorku, samo dva dana nakon što je blistala u Los Angelesu.

Galerija


Holivudsku glumicu i ambasadoricu kozmetičke kuće L'Oreal Paris. Andie MacDowell pamtimo po legendarnim filmovima poput  "Green Card", "Groundhog Day" "Four Weddings And A Funeral", a danas ova 61-godišnja zvijezda promovira svoj novi film "Ready Or Not".

Vezani članci Melanie Griffith Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila Mia Goth Problematičnom mužu vratila se dvije godine od rastave, a treninga se ne odriče ni u kojim uvjetima

Premijera je prije nekoliko dana održana u Los Angelesu gdje je Andie zablistala u cvjetnoj haljini dubokog dekoltea i visokog proreza te privlačila pažnju okupljenih. Tome je pridonio i njezin svjež i blistav izgled te osmijeh kojeg nije skidala s lica.

Međutim samo dva dana kasnije Andie se na ulicama New Yorka pojavila u nešto drugačijem izdanju. Umornog lica, s puno više vidljivih bora i bez osmijeha otputila se Manhattanom na njujoršku premijeru.

Glumica je nekoliko puta dosad otvoreno progovorila u medijima o starenju i godinama.

"Ne želim se pretvarati da sam nešto što nisam i nikada se nisam sramila svojih godina. Želim pozitivno razmišljati o tome gdje se nalazim u svakom periodu svog života. Starenje je putovanje, ali ne možemo vratiti vrijeme", izjavila je u prošlogodišnjem intervjuu za Vogue.

Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje