"OVO JE SVE"

Seksi domaća violončelistica pozirala u neuobičajenom izdanju pa pobrala komplimente

Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 4 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 4 +0 Ana Rucner (Foto: Instagram) Galerija

Ana Rucner inače često dijeli fotografije na kojima je sređena i sa šminkom, a sada je pokazala i jednu u "običnom" izdanju.

Violončelistica Ana Rucner (38) često dijeli na Instagramu fotografije na kojima je sređena i u seksi izdanjima, no ovaj put je učinila nešto drugačije. 

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

"Ma ovo je sve. Aktivan dan u prirodi, a kod kuće tačke", napisala je Ana. Glazbenica je pozirala gurajući tačke i noseći traperice, jaknu, kapu i čizme. Rucner je dobila pohvale na svoje "obično" izdanje i fizički rad u prirodi.

"Super, fale ti gumene čizme,a ne te", komentirala je pratiteljica. Violončelistica se našalila kako su njezine čizme postale gumene. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma ovo je sve 🙂🙃aktivan dan u prirodi, a kod kuće 🌿🍃#tačke . . . #rucner #weekendathome #luxurylifestyle #happy

A post shared by 𝓐𝓷𝓪 𝓡𝓾𝓬𝓷𝓮𝓻 (@anarucner) on

Ana je nedavno otkrila recept za miran i ispunjen život.  "Nama je svima vjera i duhovnost važna samo netko ne zna to izreći na glas, ali kad god je teško samo zavapimo Bože pomozi,a nekad se trebamo reći Bože hvala ti, a da ništa ne tražimo i da smo dobro", rekla je Ana. Vrijednosti prema kojima je odgajana, prenosi i na sina Dariana.

"Tako sam odgajana, jednostavno sam iz takve familije, meni je drugačije uopće nezamislivo, ne znam što bih bez vjere, jednostavno ako ne vjeruješ počni vjerovat. Vjera to su naša djela ono što radimo, manje riječi. Mislim da netko može i nepravilno molit, ali čistim srcem će prije izmolit nego da je obratno", istaknula je violončelistica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Nives Celzijus +0 Indira Levak i Goran Navojec Celebrity Pogledajte kako je Indira izgledala 1998. kad je nastupala na Dori i koliko se promijenila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene