Gola s razlogom

'Nisam imala što obući, a fotke su mi hitno trebale, pa sam se svukla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Violončelistica Ana Rucner gostovala je u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju povodom promocije pjesme 'Uvijek vjerni'.

Ana Rucner poznata je ne samo po talentu i glazbi koju izvodi na violončelu, već i po golišavim izdanjima kojima je izuzetno sklona.

Daliboru Petku je na Narodnom radiju otkrila i način nastajanja provokativnih fotografija koje prate izlazak pjesme 'Uvijek vjerni'. Ana tvrdi kako su fotografije nastale - spontano.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

'Bilo je Štefanje, nisam imala što obući, a fotke su mi hitno trebale, pa sam se svukla', priznala je. Ipak to neće biti priča nadolazećeg spota, koji će uskoro snimati, a u kojem će otkriti i tko su tajanstvene Hrvatice s kojima pjeva svoju prvu autorsku pjesmu.

'Ne smatram da je to nešto preseksi, tako sam se osjećala'

'Pjesma kaže: oj hrvatska mati, kraljice. To je prava domoljubna pjesma, moja mala potpora hrvatskom sportu', rekla je Ana, koja je u studio stigla u društvu sinčića Dariana koji nije pokazivao želju za mikrofonom, ali je zato ispao prava zvijezda videa, koji se snimao za vrijeme maminog gostovanja.

Modni kritičar Neven Ciganović prije nekoliko je dana uvrstio Anu na listu najgore odjevenih Hrvatica, što je također prokomentirala u showu.  

'Fotke u bikiniju iz Dubaija rijetke su ostavile ravnodušnima. No kad je Ana posegnula za viškom krpica, e tu je znao nastati problem, jer ona se očito najbolje osjeća skoro gola samo u naručju svog violončela', komentirao je Cigi u svojoj kolumni, na što je Ana rekla da je stvarno pogodio njen karakter.

'Njega bi trebalo svuć pa da vidimo', smijala se Ana, kazavši da je Cigi simpa dečko i da mu svaka čast. Rucner je bila puna komplimenta prema svima koje je morala ocijeniti. 'Jelena Rozga je carica, Veljača elegantna, Lidija Bačić slatka, a Fashion Guru stvarno zgodan frajer, koji radi super muške kapute', pohvalila je estradu izrekavši najviše komplimenata na račun svog supruga.

'Vlado Kalember, hm da ga obučemo ili skinemo? Elegancija i decentnost su njegove vrline, on je gospodin koji se zna obući, ali i svući'
, rekla je Ana.

Njezino gostovanje u Glazbenom showu Dalibora Petka pogledajte u priloženo videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene