Mlađe je slađe

Seksi domaću violončelisticu osvojio frajer gotovo upola mlađi od njezina bivšeg supruga?

Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Goran Perešin) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) +0 Ana Rucner (Foto: Instagram) Galerija

Ana Rucner navodno je pronašla novu ljubav - njezino je srce osvojio naočiti bubnjar?

Slavna hrvatska violončelistica Ana Rucner navodno je ponovno sretno zaljubljena! Naime, šuška se da je lijepa crnka svoje srce poklonila proslavljenom bubnjaru Marku Duvnjaku. Marka i Anu, čini se, veže mnogo više od obične poslovne suradnje, a zanimljivo je to da je ovo prvi put da se nju povezuje s nekim muškarcem nakon njezina razvoda od mnogo starijeg Vlade Kalembera. 

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Ana je uvijek na upite o ljubavnom statusu odgovarala istim odgovorom – u njezinu životu postoji samo jedan muškarac, a to je njezin 13-godišnji sin Darian. 

No, prema pisanju Slobodne Dalmacije, Ana se sada poprilično vezala i uz zavodnika Marka, a prošlog je tjedna u njegovu društvu stigla i na koncertnu predstavu Zagrebačke filharmonije "Božić kod Zimogroznih" u Lisinskom.

Potencijalni par već se dugo poznaje, a Marko je svirao i na Aninim nastupima u Kini. 35-godišnji Marko zapravo je profesionalni trubač, ali je istovremeno počeo svirati i bubnjeve, pa danas zarađuje svirajući upravo taj instrument. 

Radi li se doista o novom estradnom paru, pokazat će vrijeme, jer prava ljubav teško se može sakriti. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +4 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Dvije dame, dva bujna dekoltea: Rakitićeva Raquel pozirala sa sestrom pa zapalila Instagram

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene