Ana Rucner navodno je pronašla novu ljubav - njezino je srce osvojio naočiti bubnjar?

Galerija


Slavna hrvatska violončelistica Ana Rucner navodno je ponovno sretno zaljubljena! Naime, šuška se da je lijepa crnka svoje srce poklonila proslavljenom bubnjaru Marku Duvnjaku. Marka i Anu, čini se, veže mnogo više od obične poslovne suradnje, a zanimljivo je to da je ovo prvi put da se nju povezuje s nekim muškarcem nakon njezina razvoda od mnogo starijeg Vlade Kalembera. 

Vezani članci Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner otvoreno progovorila o vjeri: "Ako ne vjeruješ počni vjerovati. Idem na molitvu, klanjanje'' Ana Rucner Ana Rucner snimila spot za pjesmu ''Uvijek vjerni'' koja je podrška hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Ana je uvijek na upite o ljubavnom statusu odgovarala istim odgovorom – u njezinu životu postoji samo jedan muškarac, a to je njezin 13-godišnji sin Darian. 

No, prema pisanju Slobodne Dalmacije, Ana se sada poprilično vezala i uz zavodnika Marka, a prošlog je tjedna u njegovu društvu stigla i na koncertnu predstavu Zagrebačke filharmonije "Božić kod Zimogroznih" u Lisinskom.

Potencijalni par već se dugo poznaje, a Marko je svirao i na Aninim nastupima u Kini. 35-godišnji Marko zapravo je profesionalni trubač, ali je istovremeno počeo svirati i bubnjeve, pa danas zarađuje svirajući upravo taj instrument. 

Radi li se doista o novom estradnom paru, pokazat će vrijeme, jer prava ljubav teško se može sakriti. 

Dvije dame, dva bujna dekoltea: Rakitićeva Raquel pozirala sa sestrom pa zapalila Instagram