Ana Rucner se razvela s Vladom Kalemberom prije sedam godina i imaju sina Darijana, a u travnju 2020. se saznalo da je u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom.

Galerija


Već je dobro poznato da je Ana Rucner (38) ostala u sjajnim odnosima s Vladom Kalemberom (68) nakon razvoda, a njezin bivši muž se odlično slaže i s njenim novim dečkom Markom Duvnjakom (37). 

Vezani članci Ana Rucner i Vlado Kalember Bivši domaći par ne prestaje iznenađivati javnost odnosom nakon razvoda, njihove nove snimke pravi su hit Ana Rucner Ana Rucner ponovno ljubi: Šest godina nakon rastave našla se u zagrljaju godinu dana mlađeg bubnjara

Mnoge je iznenadilo što svi troje zajedno nastupaju dubrovačkom klubu Lazareti, no ta odluka je bila pravi pogodak jer je pubulika uživala u njihovom koncertu u petak i sigurno ga neće zaboraviti. Projekt je osmislila Ana, koja je svirala violončelo, Kalember je bio za gitarom, a Duvnjak za bubnjevima. 

Repertoar, koji je Rucner za ovu postavu pripremila, progovara svim generacijama publike i najrazličitijim glazbenim ukusima. Tako je publika u unplugged varijanti mogla čuti sve one velike hitove Vlade i Srebrnih krila – "O Ana", "Nek živi ljubav", "Vino na usnama" i mnoge druge. U drugom dijelu koncerta, vodstvo je preuzela Ana, koja je za publiku pripremila koncertni dio uz Marka Duvnjaka na bubnjevima i uz trubu, a koji obuhvaća sjajne obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u njezinim crossover izvedbama.

U ovom dijelu programa, svi fanovi glazbenice su imali priliku uživati u žešćem zvuku uz hitove poput filmskih tema iz filmova 'Pirati s Kariba', "Mombase", "Igre prijestolja" i slično. Koncert je dio već tradicionalnog festivala "Ana u Gradu" naše violončelistice. 

Inače, za vezu Ane i bubnjara grupe Buđenje se saznalo krajem travnja prošle godine. Par je uhvaćen zajedno u šetnji, čime su potvrdili da su ipak nešto više od prijatelja. Iskoristili su lijepo vrijeme te su sjedili na suncu na središnjem zagrebačkom trgu te su se držali za ruke.

Rucner iz braka s Vladom Kalemberom ima 14-godišnjeg sina Darijana, a bivši supružnici u sjajnim su odnosima.

Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda