Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger nisu se zamarali gdje će parkirat svoj automobil.


Slavni par prekršio je zakon, a kazna im je ubrzo stigla. Dok su Ana i Bastian bili u opuštenoj šetnji u Manchesteru, prometni redar uhvatio je njihov 100.000 dolara vrijedan Range Rover koji je bio nepropisno parkiran. Čini se kako ni slavne osobe nemaju povlastica kada je zakon u pitanju.

Vezani članci Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Zahvalila na lijepim željama: Ana Ivanović objavila prvu fotografiju sa svojim sinom Lukom Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Svijetu pokazali Luku! Prva fotografija sina Ane Ivanović i Schweinsteigera sve je raznježila

Kaznu je prometni redar uredno ostavio na vjetrobranskom staklu automobila, tako da je 'čestitka' bila svojevrsno iznenađenje za Anu i Bastiana.

No, čini se kako se ipak nisu previše zamarali tom kaznom. Ništa im nije moglo pokvariti savršen dan koji su proveli sa srpskim nogometašem Aleksandrom Kolarovim koji igra za Manchester City i njegovom suprugom Vesnom. Ana i Bastian, koji su u braku od srpnja ove godine,  sjeli su u svoj skupocjeni auto i dalje nastavili put.