Nitko se ovome nije nadao

Iza odlaska srpske predstavnice na Eurosong krije se jedna priča s posebnim ritualom: "To mi je svekrva dala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta je prilikom nastupa na "Pesmi za Evroviziju" nosila zlatno prstenje staro stotinjak godina koje ima posebnu priču.

Ne stišavaju se reakcije i zanimanje za pjevačicu Anu Đurić Konstraktu nakon što je odnijela pobjedu na "Pesmi za Evroviziju" i time izabrana kao predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit je i u Hollywoodu! Konstrakta otkrila tajnu uspjeha pjesme koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu: "Ja sam mislila, svakog čuda tri dana dosta, ali..."

Ana je na sve ostavila snažan dojam, što svojom pjesmom "In Corpore Sano", što neuobičajenim scenskim nastupom, a mnogi su primijetili i rekvizite koje na imala sa sobom na pozornici, poput lavora s vodom, ali i detalja, pa je zlatno prstenje na njezinoj ruci malo kome promaklo.

"Tri zlatna prstena ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinjak godina i dobila sam ih od svekrve", izjavila je pjevačica u jednom od intervjua za Before After.

Prije nego što je krenula u samostalne glazbene vode, Konstrakta je od 2007. godine bila dio benda Zemlja Gruva, a za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da ono znači racionalno i emotivno u jednom.

Blic piše kako je Ana inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece, a u braku je s Milanom Đuriđem.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Albina +7 Albina Celebrity Prezgodna Albina u mini kostimu pokazala isklesane noge: ''Ljepotice, kraljice, navijamo za tebe!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene