Opa!

Iva Todorić se nakon vjenčanja svoje drage prijateljice u Beogradu pohvalila lijepim potezom: "Ja sam sljedeća"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Bučević predala je svoj vjenčani buket Ivi Todorić čime se ona pohvalila na profiilu na Instagramu.

Splitska motivacijska govornica Ana Bučević treći je put uplovila u bračnu luku udavši se za srpskog glazbenika Marka Nikolića u Beogradu, a jedna od uzvanica svečanosti bila je i njezina bliska prijateljica Iva Todorić.

Pogledaj i ovo showbuzz Pauza od seminara Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju

Ona se na svom profilu na Instagramu pohvalila da je Ana upravo njoj predala svoj vjenčani buket i poželjala da ona bude sljedeća koja će pronaći novu bračnu sreću.

"Buket neću baciti, jer ovdje među vama je jedna žena koja živi ljubav svaki dan i ako je itko zaslužio da živi ljubav, to je ona. Ona diše ljubav. Ona gleda očima ljubavi. Ljubavi moja, nadam se da ćeš pronaći muškarca kakvog ja znam da zaslužuješ. Ja želim ovaj buket dati tebi i želim gledati kako živiš ljubav kakvu ja ovaj tren živim", poručila je Ana Ivi koja je video i fotografiju s buketom podijelila i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

"Moja Ana odlučila je da sam ja sljedeća", napisala je Iva uz njihovu zajedničku fotografiju.

Prijateljice su se uoči vjenčanja zabavljale u jednom beogradskom restoranu, odakle su se također javile putem društvenih mreža.

Iva je nedavno prekinula ljubavnu vezu s  s misterioznim Nikolom iz Beograda, a njegov je identitet uspješno skrivala od javnosti čak dvije godine. No početkom prosinca prošle godine je za 24 sata priznala da su prekinuli, no da još čuva zajedničke uspomene na Instagramu.

Iza nje je i propali brak s Hrvojem Balentom, s kojim je tijekom 18 zajedničkih godina dobila troje djece, a razveli su se 2019. On se, pak, prošli tjedan potvrdio da je u vezi tako što se na jednom događaju prvi put pojavio s novom djevojkom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) +4 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Legendarni glumac objavio rijetku fotografiju sa svojom djecom, za prizor za pamćenje zaslužna je njegova lijepa supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene