Popularni američki bend Cheat Codes pozvao je svoje obožavatelje i kolege diljem svijeta da pomognu Hrvatskoj i Petrinji.

Galerija


Vijest o potresu koji je pogodio i gotovo do temelja razorio Petrinju i sela u njezinoj okolici dirnula je i rastužila mnoge, a domaće zvijezde su bez imalo razmišljanja odlučile pomoći tamošnjim stanovnicima kako znaju i mogu.

Šokantne fotografije i snimke proširile su putem društvenih mreža diljem svijeta, pa tako su tako stigle i do SAD-a gdje su ih između ostalih vidjele i neke od svjetskih zvijezda, poput popularne grupe Cheat Codes iz Los Angelesa s kojima inače svira i naš proslavljeni varaždinski bubnjar Saša Maček.

Objava na njihovu Instagramu najbolje govori koliko su Sašini kolege iz benda bili duboko potreseni kada su čuli što se dogodilo Hrvatskoj, koju su i sami imali već prilike posjetiti i nastupiti u njoj, te su ju jako zavoljeli. 

"Hrvatska je doživjela strašan potres. Donirajte koliko možete, ili samo pomognite da se vijest pročuje u svijetu. Naš bubnjar Saša Maček je Hrvat i uvijek čini sve kako bi pomogao drugim ljudima. Sada je red na nama da pomognemo", stoji u njihovoj Instagram priči u kojoj pozivaju sve obožavatelje i kolege da se uključe u pomoć, nakon što su i sami uplatili novčanu donaciju.

 

Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!