San svakog dizajnera je dobiti medijsku pažnju, imati slavne klijente i prodati svoju robu koju će ljudi nositi. Sve to je uspjelo Jeremy Scottu, a na premijeri njegovog filma stigle su i brojne slavne seksi dame.


Iako poznati američki dizajner priznaje kako njegov specifičan i zaigran dizajn nije za svakoga, ima vjeru vojsku obožavatelja. Jeremy Scott u Los Angelesu je održao premijeru svog filma 'Jeremy Scott: Dizajner za ljude', a veliku podršku dale su mu i poznaje prijateljice.

POGLED POD POVEĆALOM (Ne)savršenosti hollywoodskih zvijezda izbliza

Vezani članci Orlando Bloom i Katy Perry Ekscentrični slavni par poznat je po neobičnom ponašanju, a sada su opet sve iznenadili svojom pojavom Rita Ora Pjevačica pokazala zategnuti trbuh na Instagramu, no paparazzi su ju ulovili sa zaobljenijim

Sa svojom muzom Katy Perry ostavio je i svoje otiske ruku u Kineskom teatru u Hollywoodu kao i brojni slavni prije njega, a popularna pjevačica pobrinula se ostati zamijećena u seksi crnoj haljini.

No nije bila jedina. Bilo je teško ne zamijetiti britansku pjevačicu Ritu Oru u kožnom crvenom kompletiću, a svoju seksi stranu otkrila je i sestra mlade glumica Vanesse Hudgens. Na premijeru je stigla i Dita von Teese, glumica Lily Collins, ... te mnoge druge.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook