Oduševio sve!

Ćurić oduševio, komentari urnebes: "Čestitam, druže, možda pjevaš kao Josipa, ali imaš noge kao Brena"

Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Amel Ćurić oduševio je i žiri i publiku te odnio pobjedu u drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Utjelovio je sjajnu Josipu Lisac i podijelio svoje dojmove s nama.

Izvrsne izvedbe nizale su se jedna za drugom, odabrati najboljeg nije bilo lako, no pobjeda je pripala Amelu Ćuriću i njegovoj Josipi Lisac. Amel nije krio svoje oduševljenje titulom najboljeg! "Publika je i više nego oduševljena pobjedom, inboks je opet pretrpan, čestitke pljušte sa svih strana. Ja bih napomenuo to da su svi zaista bili odlični i da je bilo zaista teško odlučiti se za najboljeg večeras, barem kad je mojih 5 bodova bilo u pitanju. Ja se zahvaljujem svojim dragim kolegama na svim bodovima koje su mi dali jer bez njih ne bih pobjedio u ovoj epizodi", rekao nam je Amel.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Josipu Lisac nije nimalo bilo lako imitirati jer upravo onoliko koliko je zahvalno dobiti takvu ulogu, toliko je i rizično jer se može otići u karikaturu.  S obzirom na to da je ovo bio moj prvi nastup u tijelu žene, moram priznati da, iako nisam tremaroš, ovog sam puta imao tremu. Bojao sam se kako ću sići u štiklama niz stepenice. Uspio sam u tome i u imitaciji, prezadovoljan sam svojim nastupom i, evo, baš sam sretan da sam izašao kao pobjednik upravo u ovoj epizodi gdje su svi bili vrhunski", dodaje Ćurić.

Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Foto: PR

Svojim nastupom oduševio je svoje najbliže - i roditelje i suprugu. "Roditelji su me odmah nazvali na telefon da mi kažu kako su se sve vrijeme držali za trbuh od smijeha zbog mog izgleda, ali da su uživali u vokalnoj izvedbi. Supruga je tu uvijek uz mene i kratko je prokomentirala: 'Iznenadio si me koliko si se dobro snašao i uživio u ulogu žene, toliko da ću od sada morati kriti svoje štikle'", kroz smijeh zaključuje omiljeni glazbenik. Reagirali su i prijatelji, pa mu je jedan kratko poručio: "Čestitam, druže, možda pjevaš kao Josipa, ali imaš noge kao Brena."

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene