"To mi je veliki šok"

Hoće li Amel Ćurić uspjeti nadvladati tremu i vokalno dostići Josipu Lisac?

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Amel Ćurić u drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovit će jedinstvenu Josipu Lisac.

Dojmovi od prve epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" lagano se sliježu, a pripreme za drugu u punom su jeku.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna u Tvoje lice zvuči poznato Uputio podršku Baby Lasagna javio se u našem hit-showu, evo i zbog koga: "Tako divna osoba, hvala od srca!"

Za ovu nedjelju gljiva je Amelu Ćuriću odredila jedinstvenu Josipu Lisac za nastup u drugoj epizodi.

''Prilično sam sretan što sam dobio Josipu zato što je to neki šok, neka promjena'', rekao je Amel te dodao kako će se dobro morati potruditi kako bi uvježbao pjesmu ''Gdje Dunav ljubi nebo''.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Vidjet ćemo hoće li Amel vokalno dostići Josipu, hoće li uspjeti nadvladati tremu koju ima zbog ove transformacije, no jedno je sigurno, sektor kostima i maske napravit će također sve od sebe da i vizualno dočara posebni izričaj poznate glazbenice.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Matko Knešaurek u drugoj emisiji hit-showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dolazi kao Freddie Mercury, a više o pripremi za njegov nastup pročitajte na novatv.hr.

Rickyja Martina dobila je Katarina Baban koja je već ujedno i četvrti Ricky u ovom showu. Prije nje su u poznatog pjevača transformirani bili i Petreković, Maja Šuput i Daniel Bilić.

''Ricky nema neku specifičnost u vokalu, pa ćemo staviti naglasak na koreografiju'', rekla je Katarina koja će vidjeti kako je stati u muške cipele.

''U cipele'' Tine Turner ući će Paola Valić Bekić. Ove nedjelje vidjet ćemo i Davora Dretara kao Nedu Ukraden, a Anu Vilenicu kao Kelis. Pobjednica prve emisije Maja Bajamić izvest će pjesmu od Panjabi MC-ja, dok će Damir Poljičak imati i podršku na bini te će se na biti naći čak dvije transformacije u legendarnog pjevača Elvisa Presleya.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene