Amber Heard u ljubavnoj je vezi s Biancom Butti i čini se da to ne pokušava sakriti od očiju javnosti i svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Galerija


Glumica Amber Heard i njezin bivši suprug, glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca Johnny Depp trenutno se nalaze usred nimalo, lijepe sudske bitke koja traje od 2017. godine kada su odlučili okončati svoj brak nakon brojnih sukoba, što verbalnih, što fizičkih.

Vezani članci Amber Heard - 2 Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog Johnny Depp - 10 Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru

No izgleda da se Amber time previše ne opterećuje i uživa u novoj ljubavi i sreći koju je pronašla s djevojkom, kinematografkinjom Biancom Butti.

"Amber je dobro i sretna je kao nikad u životu. Bianca joj je velika podrška i Amber osjeća da joj može vjerovati i ugodno se s njom osjeća, pogotovo obzirom da su prvo bile samo prijateljice", izjavio je njoj blizak izvor za Us Weekly te dodao kako 33-godišnja zaista najradije provodi vrijeme s Biancom i već joj je otvoreno izjavila ljubav.

O njihovoj se vezi prvi put počelo šuškati u siječnju ove godine kada su viđene kako izmjenjuju nježnosti i strastvene poljupce u javnosti u jednom resortu u kalifornijskom Palm Springsu gdje su zajedno bile na odmoru. Nedugo nakon toga brojni su mediji počeli pisati o njihovoj vezi i druženju.

"Amber to ne pokušava sakriti i nema ništa protiv ljubljenja ili držanja za ruke s Biancom u javnosti. Počele su kao prijateljice dok to nije preraslo u nešto više", objasnio je anonimni izvor.

Amber je u braku s Johnnyjem Deppom bila od 2015. do 2017. godine, koji je završio teškim optužbama za međusobno nanošenje tjelesnih ozlijeda, povlačenjem po medijima i negativnom utjecaju na njihove glumačke karijere.

Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde