Amber Heard, bivša supruga Johnnyja Deppa nikada nije skrivala svoju biseksualnost.

Galerija


Glumica Amber Heard poznatija je po burnom ljubavnom životu, a manje po filmskim postignućima.

Vezani članci Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia) Žena koja je uništila Johnnyja Deppa i Elona Muska ima novog dečka koji ima suprugu Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Vodi turbulentan ljubavni život: Holivudska žderačica muškaraca već je pronašla novu ''žrtvu''?

Plavokosa ljepotica posljednjih godina novinske stupce puni isključivo ljubavnim vezama, a manje ulogama, a u Hollywoodu je već dobila epitet "žderačice muškaraca".

Amber Heard (Foto: Profimedia)
Amber Heard Depp (Foto: Getty) Foto: Getty

Sve je počelo krahom braka s nekadašnjim holivudskim ljepotanom Johnnyjem Deppom kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, a novac koji je dobila donirala je tada u dobrotvorne svrhe kako bi umirila javnost koja ju je počela častiti raznim epitetima. U Johhnyjevu obranu tada su stale i njegove bivše partnerice Vannesa Paradis i Winona Ryder koje su istaknule kako nikada nije bio takav.

Amber Heard (Foto: Profimedia)
Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nekoliko mjeseci nakon razvoda, Amber je uhvatila milijardera Elona Muska s kojim je provela godinu dana. "Uništit će ga kao Johnnyja", pisalo se na račun glumice tada, a i sam Elon u jednom je intervjuu otkrio kako mu je slomila srce. "Ona je prekinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zbilja zaljubljen, zbilja me boljelo", rekao je Elon za slavni časopis GQ te dodao da je tjednima nakon prekida bio očajan.

Amber Heard (Foto: Profimedia)
Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Od lipnja ove godine, Amber ponovno ima poznatog i bogatog partnera, trgovca umjetnina Vita Schnabela koji je poznat i kao bivši dečko njemačkog top modela Heidi Klum. Čini se kako dotičnog nije nimalo briga za lošu reputaciju njegove drage u javnosti koju Hollywood obožava mrziti i nazivati "vrhunskom lažljivicom i prevaranticom".

A iako ljubav s Vitom cvate, Amber je jučer uhvaćena u ženskom društvu u šetnji New Yorkom, a zanimljiv je podatak da se radi o njezinoj bivšoj curi Tasyji Van Ree, s obzirom na to da glumica nikada nije skrivala da je biseksualka.

Amber Heard (Foto: Profimedia)
Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Cure su u vezi provele čak 5 godina, a nakon ovih fotografija je očito kako su ostale u vrlo prijateljskim odnosima. Zanimljivo, 2009. godine Amber je uhićena u zračnoj luci zbog nasilja nad Tasyjom, jer ju je navodno jako povukla za ruku, no ona je kasnije demantirala napise da je glumica ikada bila nasilna prema njoj.