Ostale su prijateljice

Buran ljubavni život: Glumica prošetala s bivšom djevojkom s kojom ima vrlo zanimljivu prošlost

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) +0 Amber Heard (Foto: Profimedia) Galerija

Amber Heard, bivša supruga Johnnyja Deppa nikada nije skrivala svoju biseksualnost.

Glumica Amber Heard poznatija je po burnom ljubavnom životu, a manje po filmskim postignućima.

Pogledaj i ovo Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Ljubi poznate i bogate Vodi turbulentan ljubavni život: Holivudska žderačica muškaraca već je pronašla novu ''žrtvu''?

Plavokosa ljepotica posljednjih godina novinske stupce puni isključivo ljubavnim vezama, a manje ulogama, a u Hollywoodu je već dobila epitet "žderačice muškaraca".

Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Foto: Getty

Sve je počelo krahom braka s nekadašnjim holivudskim ljepotanom Johnnyjem Deppom kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, a novac koji je dobila donirala je tada u dobrotvorne svrhe kako bi umirila javnost koja ju je počela častiti raznim epitetima. U Johhnyjevu obranu tada su stale i njegove bivše partnerice Vannesa Paradis i Winona Ryder koje su istaknule kako nikada nije bio takav.

Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nekoliko mjeseci nakon razvoda, Amber je uhvatila milijardera Elona Muska s kojim je provela godinu dana. "Uništit će ga kao Johnnyja", pisalo se na račun glumice tada, a i sam Elon u jednom je intervjuu otkrio kako mu je slomila srce. "Ona je prekinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zbilja zaljubljen, zbilja me boljelo", rekao je Elon za slavni časopis GQ te dodao da je tjednima nakon prekida bio očajan.

Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Od lipnja ove godine, Amber ponovno ima poznatog i bogatog partnera, trgovca umjetnina Vita Schnabela koji je poznat i kao bivši dečko njemačkog top modela Heidi Klum. Čini se kako dotičnog nije nimalo briga za lošu reputaciju njegove drage u javnosti koju Hollywood obožava mrziti i nazivati "vrhunskom lažljivicom i prevaranticom".

A iako ljubav s Vitom cvate, Amber je jučer uhvaćena u ženskom društvu u šetnji New Yorkom, a zanimljiv je podatak da se radi o njezinoj bivšoj curi Tasyji Van Ree, s obzirom na to da glumica nikada nije skrivala da je biseksualka.

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Cure su u vezi provele čak 5 godina, a nakon ovih fotografija je očito kako su ostale u vrlo prijateljskim odnosima. Zanimljivo, 2009. godine Amber je uhićena u zračnoj luci zbog nasilja nad Tasyjom, jer ju je navodno jako povukla za ruku, no ona je kasnije demantirala napise da je glumica ikada bila nasilna prema njoj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene