Svi već znaju da su Amber Heard i Elon Musk zajedno, no sada su tu i fotografije da potvrde njihovu vezu.


Iako je već poznata ljubav između Elona Muska i Amber Heard, sada su tu i fotografije da potvrde njihovu vezu. Jedan od najbogatijih muškaraca na svijetu objavio je fotografiju na kojoj pozira uz Amber Heard, i to taman nakon što ga je poljubila u obraz. Ostavila je lijepa Amber trag svoje crvene šminke na njegovom obrazu, a uputila mu je i zaljubljeni pogled.

Vezani članci Amber Heard (Foto: Profimedia) Holivudska "žderačica muškaraca" pokazala kako izgleda bez trunke šminke Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia) Žena koja je uništila Johnnyja Deppa i Elona Muska ima novog dečka koji ima suprugu

Fotografiju nije podijelio sam Musk na svom Instagramu, već je isto napravila i Amber. Iako dosad nisu potvrdili ljubav, jasno je da su zajedno postalo i kad je otac glumice izjavio kako su Amber i Elon u jako ozbiljnoj vezi te se žele vjenčati. Inače, oboje su se relativno nedavno razveli. Amber je bila u braku s Johnnyjem Deppom, no taj brak završio je burno i neslavno.

Kada su vidjeli fotografije, Musku su u komentarima poručili neka potpiše predbračni, a Amber su brutalno iskritizirali, nazvavši je prljavom sponzorušom. Izgleda da joj se još uvijek ne može oprostiti razvod od Deppa, iako je sav novac koji je dobila nakon razvoda dala u humanitarne svrhe.

Nedavno se rastao i Musk, i to od Talulah Riley, s kojom se ženio dvaput. Prije nje, bio je u braku s Justine Musk. Inače, poduzetnik je otac šestero djece.

 

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on