Suđenje je gotovo, a Amber Heard ne želi imati više nikakvog posla s Johnnyjem niti s njegovim novcem.


Drama oko razvoda Amber Heard i glumca Johnnyja Deppa traje već mjesecima, a sada je konačno završila. Mučno suđenje je gotovo i to u korist Amber koja je nagodbu dobila vrtoglavih 42 milijuna kuna.

Vezani članci Johnny Depp i Amber Heard na sudu u Londonu - 4 Uznemirujuća fotografija u fokusu prvog dana suđenja: Bivši supružnici se izbjegli pred sudnicom, a onda je on progovorio o nasilju Amber Heard Skandalozna rastava poprima nove razmjere, spominju se seks u troje i poznati poduzetnik

Slavna glumica očito ne želi imati više nikakvog posla s Johnnyjem, a niti s njegovim novcem pa je cijelu svotu odlučila donirati u dobrotvorne svrhe.

'Novac za mene nema niti je ikada imao neko posebno značenje i upravo sam zato odlučila sve donirati u dobrotvorne svrhe. Nadam se da će pomoći onima kojima je potrebno', stoji u priopćenjuu za USA Today.

Nakon mučnog procesa rastave, službenoj je okončan njihov brak od čak petnaest mjeseci.

'Baš kao što mediji izvještavaju, dobila sam 7 milijuna dolara i sve sam odlučila donirati. Ovo je najveći iznos koji sam ikad donirala i nastaviti ću tako dalje', rekla je Amber koja je novac jednako podijelila udruzi ACLU (American Civil Liberties Union) koja se bori protiv nasilja nad ženama i Dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Naglasila je da se nada da će njezina donacija poslati pozitivnu poruku i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Heard i Deep u veljači 2015. imali su skromno vjenčanje na privatnom otoku na Bahamima. Nakon što su nakon nešto više od godinu dana objavili da se rastaju Amber je prijavila zlostavljanje u obitelji i zahtijevala zabranu pristupa.

.