Malo provokacije!

Njezine šetnje nikada ne prođu nezapaženo, a kako se za to ovaj put pobrinula jasno je već na prvi pogled!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Holden snimljena je na ulicama Londonda u izdanju bez grudnjaka.

Britanska televizijska i radijska voditeljica Amanda Holden pobrine se da svaka njezina šetnja londonskim ulicama ne prođe nezapaženo, a tako je bilo i ovih dana.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 5 Samo opušteno... Poznata voditeljica bila je prava atrakcija jer je bilo i više nego očito da jedan odjevni predmet ne nosi

50-godišnja Amanda naime, viđena je kako izlazi s radija Heart na kojem radi u uskoj zelenoj suknji i majici ispod koje nije nosila grudnjak, a sve su to zabilježili tamošnji paparazzi.

Inače, Amanda se dodatno proslavila i kao jedna od članica žirija showa "Britain's Got Talent", a na Instagramu je trenutačno prati gotovo 2 milijuna obožavatelja s kojima rado dijeli svoje razgolićene fotografije i hvali se utegnutom linijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback)

Od 2008. godine je u braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom s kojima ima kćer Alexu i Hollie.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) +1 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je sina i dečka su joj pronašli mrtvog nakon sado-maze igrice, a danas je u braku s jednom od najuspješnijih sportašica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene