Amanda Holden bez ustručavanja otkrila najintimniju tajnu.


Britanska voditeljica Amanda Holden otkrila je kako ima 'čarobnu kutiju' prepunu sek igračaka. Amanda je udana za galzbenog producenta Chris Hughesa, a iako je u sretnom braku, priznala je kako povremeno vole začiniti svoj ljubavni život.

Taj sočni detalj iz privatnog života Amanda je otkrila tijekom intervjua s glumicom Penelope Wilton koja je imala ulogu u seriji ' Brief Encounters', koja se fokusira na 1980-e i lanac trgovina Ann Summers, kultnog mjesta za kupovinu seks-igračaka i seksi rublja. Tada su se organizirala druženja isključivo za žene, obično po domovima zainteresiranih, na kojima su se predstavljali najnovija dostignuća i kreacije iz područja seks industrije.

70-godišnja Penelope koja u seriji održava te kontroverzne partije rekla je kako u pitanju nije bio novac, već jednostavno mogućnost da se žena može zabaviti. Na to joj je Amanda odmah odgovorila. 'Točno, i mislim da mogu reći da svi znamo na što točno mislite. Rano je ujutro i djeca su još kod kuće, ali svi imaju 'čarobnu kutiju' u svojim kućama, negdje! Puno svačega..', otkrila je Amanda Holden.

Majka dvoje djece nedavno je priznala kako se ona i njezin muž Chris rijetko nađu 'pod plahtama' jer im posao oduzima previše vremena i energije.