SOČNO PRIZNANJE

VODITELJICA PRIZNALA NAJINTIMNIJU TAJNU Ima kutiju punu seks igrački!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Holden bez ustručavanja otkrila najintimniju tajnu.

Britanska voditeljica Amanda Holden otkrila je kako ima 'čarobnu kutiju' prepunu sek igračaka. Amanda je udana za galzbenog producenta Chris Hughesa, a iako je u sretnom braku, priznala je kako povremeno vole začiniti svoj ljubavni život.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 4 ma vidi ti nje! Slavna voditeljica jedan odjevni predmet nikako ne voli nositi, a to je ovaj put bilo i više nego očito!

Taj sočni detalj iz privatnog života Amanda je otkrila tijekom intervjua s glumicom Penelope Wilton koja je imala ulogu u seriji ' Brief Encounters', koja se fokusira na 1980-e i lanac trgovina Ann Summers, kultnog mjesta za kupovinu seks-igračaka i seksi rublja. Tada su se organizirala druženja isključivo za žene, obično po domovima zainteresiranih, na kojima su se predstavljali najnovija dostignuća i kreacije iz područja seks industrije.

70-godišnja Penelope koja u seriji održava te kontroverzne partije rekla je kako u pitanju nije bio novac, već jednostavno mogućnost da se žena može zabaviti. Na to joj je Amanda odmah odgovorila. 'Točno, i mislim da mogu reći da svi znamo na što točno mislite. Rano je ujutro i djeca su još kod kuće, ali svi imaju 'čarobnu kutiju' u svojim kućama, negdje! Puno svačega..', otkrila je Amanda Holden.

Majka dvoje djece nedavno je priznala kako se ona i njezin muž Chris rijetko nađu 'pod plahtama' jer im posao oduzima previše vremena i energije.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene