Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amanda Bynes iznenadila je obožavatelje dijeljenjem fotografije na Twitteru.


Bivša 31-godišnja Nickelodeonova zvijezda, Amanda Bynes iznenadila je obožavatelje objavom fotografije na Twitteru. Mediji su proteklih godina pratili njezino čudno ponašanje, uhićenja i  drogiranje te se zbog svega toga glumica povukla iz javnosti.

Vezani članci Jadranka Kosor Domaća političarka objavila staru fotografiju: Dok ona piše o tuzi u očima, obožavatelji ju obasipaju komplimentima Ratko Mladić, transparent Kralj Twitter prevara: Tko je čovjek koji stoji iza vijesti o smrti Ratka Mladića?

Dugo vremena se nije oglasašava na društvenim mrežama osim trenutka kada se obratila fanovima kako bi obznanila da joj je netko upao na Instagram profil i ukrao sve fotke.  Njezin ''povratak'' ovog puta bio je pravo iznenađenje.

Posrnula dječja zvijezda  iznenadila je svojih 3,3 milijuna sljedbenika ''ažuriranjem'' svog života nakon Hollywooda, piše People movies. Na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj s prijateljicom pozira pored hrpe cvijeća.

Bynes se prvi put upisuje u Modni institut dizajna i robne marke (FIDM) u blizini Orange Countya u proljeće 2014. godine kako bi proučila razvoj proizvoda, a kasnije je prebačena u kampus Los Angelesa u listopadu 2015.

"Amanda je iznimno dobro", rekao je tada odvjetnik David Esquibias za People. "Ona pohađa školu i, kao i uvijek, posvećena je modi". Na Bynesovoj plesnoj modnoj karijeri, izvor je prethodno rekao ljudima da "ona radi na svom vlastitom dizajnu, koji je do sada bio nevjerojatan. Nadam se da će uskoro pokrenuti liniju."