SVADBA NA ČEKANJU

Posrnula glumica godinu dana je bez droge i alkohola, ali roditelji joj ne daju pristanak za vjenčanje

Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +0 Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Galerija

Amanda Bynes se godinama bori s bipolarnim poremećajem, a bivša dječja filmska zvijezda poznata je i po ovisnosti o drogama i alkoholu.

Posrnula glumica Amanda Bynes pokušava se pomiriti sa svijetom. Na svom Instagramu je objavila video s novim zaručnikom Paulom Michaelom, a u videu se ispričala što je kolege glumce nazivala ružnima te se pohvalila da je trijezna godinu dana.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes - 5 Pretužno Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

"Bok svima, ovo je Paul, moj zaručnik", kaže 33-godišnja glumica u videu. "Jako sam sretna, a kao što vidite, on je prelijep. On je također i najbolja osoba na Zemlji. Htjela bih se ispričati svima koje sam nazvala ružnima na svom Twitteru. U to vrijeme sam se odjećala jako loše i to je bilo jako teško razdoblje za mene", kaže glumica.

"Svima vam želim poručiti da vas volim i da sam trenutačno jako sretna", zaključila je Bynes koja se zaručila nakon samo dva mjeseca veze. No ako se pita Amandinu majku, par se neće uskoro vjenčati jer ona ne odobrava njihove zaruke. Kako piše TMZ, nekadašnja zvijezda tinejdžerskih filmova zbog svojih problema iz prošlosti treba odobrenje roditelja da bi se mogla udati. Također je morala s obitelji živjeti tek kad je izašla s odvikavanja dok joj sud nije dao odobrenje za samostalni život. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Amanda se godinama bori s bipolarnim poremećajem, a bivša dječja filmska zvijezda poznata je i po ovisnosti o drogama i alkoholu. Nedavno je napustila kliniku za odvijkavanje, a zaručnika je navodno upravo ondje i upoznala.

Javnosti je poznata po uhićenjima zbog vožnjepod utjecajem opijata, uhvatili su je i dok je pušila marihuanu, a na policajce je bacala stakleni bong s 36. kata. Prije nekoliko godina je oca optužila za seksualno zlostavljanje, a tužbu je brzo nakon toga povukla. Tvrdila je kako ju je mikočip u njezinoj glavi natjerao da prijavi oca.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry (Foto: Instagram) Celebrity Drama u popularnom showu: Slavna pjevačica požalila se na vrtoglavicu i onesvijestila usred snimanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene