Radi se o prvom djetetu kraljevskog para princa Harryja i Meghan Markle.

Galerija


Kraljevska beba stiže na proljeće 2019. godine.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry se povjerio prijateljima o detaljima novog života, ali i priznao što mu najviše nedostaje Meghan Markle Uskoro će biti otkriveno zašto su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj: ''Promijenit će se mišljenja mnogih''

Radi se o prvom djetetu kraljevskog para princa Harryja i Meghan Markle koju svijet s nestrpljenjem očekuje.

A čini se kako će mu krsni kumovi biti jedan poznati holivudski glumac i njegova supruga, vrlo uspješna odvjetnica. Sada je već jasno kako se radi o Georgeu i Amal Clooney koji su bliski kraljevskom paru, a očito i važni.

Slavni par bio je i u svibnju ove godine na kraljevskom vjenčanju, a šuška se kako su Meghan i Amal postale bliske prijateljice kada se vojvotkinja zbog ljubavi preselila iz SAD-a u London.

Spojila ih je, među ostalim, i velika proaktivnost u borbi za prava žena.

Preciznije, spojio ih je zajednički prijatelj, a Amal je imala i važan zadatak kod upoznavanja - olakšati prilagodbu bivšoj glumici na život u britanskoj prijestolnici.

Članovi kraljevske obitelji tradicionalno na krštenju imaju nekoliko kumova, a to su uglavnom njihovi najbliži prijatelji i rodbina. Ako su glasine istinite, to će za slavni holivudski par biti velika čast.

Prevara kao iz holivudskog filma: Suprugu je 8 godina varao sa ženom svog brata

Holivudska glumica šokirala obožavatelje izjavom o braku s 25 godina starijim suprugom

Uz što je to zaspala Nives Celzijus? ''Nemoj tako, sve mi izgori ženo, gasimo vatru''