Supruga Georgea Clooneyja, Amal, oduvijek je poznata po vitkoj figuri, no dio obožavatelja smatra kako više ne izgleda ženstveno.

Galerija


Otkad je ušetala u život poznatog holivudskog glumca, uspješna odvjetnica je pod povećalom javnosti.

Vezani članci George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) Bračnu idilu holivudskog ljepotana narušile glasine o izvanbračnom djetetu koje je dosad tajio? George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Miljenik žena pohvalio se talentiranim blizancima: Tvrdi da sa samo dvije godine znaju nešto što ni on ne zna!

Radi se o Amal Clooney koja je sa suprugom Georgeom Clooneyjem nedavno proslavila 4. godišnjicu braka.

Iako je nakon propalog braka holivudski zavodnik rekao kako se više nikada neće ženiti, promijenio je mišljenje kada je na talijanskom jezeru Como upoznao lijepu Amal te se zaljubio na prvi pogled.

Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia)
Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia)

Par ima i blizance, a George ne skriva koliko je zaljubljen i fasciniran svojom lijepom i uspješnom suprugom koja je nedavno sudjelovala na 15. Ženskoj konferenciji u Pensilvaniji na kojoj se pojavila u elegantnoj haljini do ispod koljena s upečatljivim gumbima, a kao i uvijek, i kosa i šminka bili su besprijekorni.

No njezina pojava na konferenciji izazvala je veliku raspravu na internetu na kojem je dio korisnika zaključio kako Amal nikada nije bila mršavija.

Amal Clooney (Foto: Profimedia)
Amal Clooney (Foto: Profimedia)

Iako je odvjetnica oduvijek poznata po vitkoj figuri, dio obožavatelja smatra kako je ovaj put pretjerala te kako bi mogla nabaciti koji kilogram, jer prestaje izgledati ženstveno.

Prežestoke kritike ili realnost, ostavljamo vam da prosudite sami.