Pretjerala je?

Amal Clooney oduvijek je mršavica, no posljednje fotografije zabrinule su njezine obožavatelje

Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal Clooney, George Clooney (Foto: Getty Images) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Getty Images) +0 Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

Supruga Georgea Clooneyja, Amal, oduvijek je poznata po vitkoj figuri, no dio obožavatelja smatra kako više ne izgleda ženstveno.

Otkad je ušetala u život poznatog holivudskog glumca, uspješna odvjetnica je pod povećalom javnosti.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Radi se o Amal Clooney koja je sa suprugom Georgeom Clooneyjem nedavno proslavila 4. godišnjicu braka.

Iako je nakon propalog braka holivudski zavodnik rekao kako se više nikada neće ženiti, promijenio je mišljenje kada je na talijanskom jezeru Como upoznao lijepu Amal te se zaljubio na prvi pogled.

Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par ima i blizance, a George ne skriva koliko je zaljubljen i fasciniran svojom lijepom i uspješnom suprugom koja je nedavno sudjelovala na 15. Ženskoj konferenciji u Pensilvaniji na kojoj se pojavila u elegantnoj haljini do ispod koljena s upečatljivim gumbima, a kao i uvijek, i kosa i šminka bili su besprijekorni.

No njezina pojava na konferenciji izazvala je veliku raspravu na internetu na kojem je dio korisnika zaključio kako Amal nikada nije bila mršavija.

Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako je odvjetnica oduvijek poznata po vitkoj figuri, dio obožavatelja smatra kako je ovaj put pretjerala te kako bi mogla nabaciti koji kilogram, jer prestaje izgledati ženstveno.

Prežestoke kritike ili realnost, ostavljamo vam da prosudite sami.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene