Alp Navruz glumi u seriji "Fazilet i njezine kćeri", koja počinje s emitiranjem u programu Nove TV.

Galerija


Turski glumac Alp Navruz zvijeda je nove turske hit-serije "Fazilet i njezine kćeri", čije emitiranje počinje u programu Nove TV, a on će, sigurni smo, za male ekrane prikovati brojne pripadnice nježnijeg spola.

Vezani članci Slavko Sobin - 3 Jeste li već vidjeli ekskluzivne ispovijesti junaka hit-serije? Ozbiljne scene nekima su pravi izazov Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 5 U hit seriji njezina je uloga jedna od najomraženijih, no privatno je sasvim drugačija

Ovaj 29-godišnji ljepotan u seriji će glumiti crnu ovcu imućne obitelji Egemen i bogatog zavodnika u kojeg je zaljubljen jedan od ženskih likova imena Hazan.

Osim što glumi, Alp se može pohvaliti diplomom Tehničkog fakulteta u Yildizu, gdje je pohađao Odsjek za turski jezik i književnost. Prije nego što se počeo baviti glumom u filmovima i televizijskim serijama, radio je kao model, što nimalo ne iznenađuje jer taj 183 centimetra visoki muškarac itekako svojim atraktivnim izgledom plijeni pažnju.

Na profilu na Instagramu prati ga više od milijun i pol obožavateljica i obožavatelja, a tamo objavljuje fotografije sa snimanja serija i filmova, kao i one iz svakodnevnog života.

Za Alpa kažu da je zbog svog talenta i ljepote postao opaka konkurencija Buraku Ozcivitu, glumcu kojeg smo gledali u brojnim serijama, između ostalog i u hitu ''Bit ćeš moja''.

Osim u seriji "Fazilet i njezine kćeri", Alp je glumio u horor-filmu "Ceberrut" te serijama "Elimi birakma", "Arkadaslar Iyidir" i "Aşk Laftan Anlamaz".

Alpa ćemo u novoj turskoj uspješnici pratiti već od 12. lipnja. Serija govori o intrigama unutar obitelji na čijem je čelu osebujna gospođa Fazilet. Uz svoje dvije kćeri, Fazilet živi skromnim životom u predgrađu, a pokreće je neostvareni san o bogatstvu koji želi ostvariti pod svaku cijenu. U njihov će se život sasvim slučajno uplesti imućna obitelj koja će u potpunosti promijeniti njihove živote.

Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''