Model Alina Baikova na Tjednu mode u Milanu plijenila je svu pažnju u haljini ispod koje nije nosila gaćice.

Galerija


Milanski Tjedan mode svaki put okupi tisuće ljepotica i ljepotana, kao i faca iz svijeta slavnih, a ni ova godina nije iznimka. Modni tjedni trenutačno se održavaju diljem Europe, a ova manifestacija u Milanu privuče najviše pažnje jer se tradicionalno smatra da je upravo talijanski modni tjedan najbitniji događaj svijeta mode. 

Ovogodišnje revije iznenadile su kreativnim odjevnim predmetima, a modeli koji su ih nosili između ostalih su Gigi Hadid (24), Irina Shayk (33), Joan Small (31), a tu se našla i manekenka Kaia Gerber (18), kći slavne Cindy Crawford.  

Ipak, unatoč tome što su mnoge slavne manekenke prošetale pistama, jedna manje znana ljepotica privukla je svu pažnju. Tridesetogodišnja Ukrajinka Alina Baikova model je i manekenka za koju se šuškalo da je djevojka Leonarda DiCaprija, a na kraju se ispostavilo da to nije istina. Alina ionako ne treba slavnog dečka da bi plijenila pozornost javnosti. 

U Milanu se ta izazovna dama pojavila u zlatnoj haljini koja je naglasila njezin dekolte, a kombinaciju je upotpunila zlatnom torbicom i cipelama. No objektive fotoaparata nije privukao dekolte, već visoki prorez haljine koji je otkrio manekenkine vitke noge, ali i to da ispod haljine ne nosi gaćice. 

Provokativna uska haljina savršeno je obgrlila Alinino vitko tijelo, a dok je ljepotica hodala, jedva je uspijevala prikrti njezina najintimnija mjesta. 

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija