Alice Cooper otvorio je dušu i otkrio što za njega znači biti kršćanin

Galerija


Jedan od najpoznatijih rock-glazbenika otvorio je dušu za New York Daily News i progovorio o teškim životnim razdobljima kroz koja je prošao. Alice Cooper, danas 70-godišnjak, kaže da ga je vjera spasila od sigurne smrti. Naime, kako je ispričao, doktori su ga još prije 37 godina, kad se probudio pljujući krv, upozorili da će ili prestati piti ili umrijeti.

Vezani članci Vili Beroš Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: "Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas - usred sprovoda" Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

''Pio sam s Jimom Morrisonom i Jimijem Hendrixom i pokušao držati korak s Keithom Moonom, i svi su oni umrli s 27'', prisjeća se Alice.

Alice Cooper (Foto: Getty Images)
Alice Cooper (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iskreno je rekao da ga je strah od smrti natjerao da se vrati u crkvu.

"I moja supruga i ja smo kršćani. Moj je otac bio pastor, a djed je bio evanđelist. Odrastao sam u crkvi, a onda sam u jednom trenutku otišao toliko daleko, gotovo umro i opet joj se vratio'', ispričao je ovaj roker.

Alice Cooper (Foto: Getty Images)
Alice Cooper (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dodaje da u kršćanstvu nigdje ne piše da ne može biti rock-zvijezda. No Alice ističe i da to što je kršćanin ne znači da nikad ne radi ništa krivo ili da se moli po cijeli dan.

''Svaki dan ću pronaći vremena za proučavanje Biblije i otići u crkvu, a ponosan sam i na to što moja djeca nemaju problema s alkoholom i drogom'', zaključio je roker.

 

Alice ima troje djece. kći Calico te sina Dasha i kći Sonoru koje je dobio sa suprugom Sheryl Goddard.