Alice Cooper otvorio je dušu i otkrio što za njega znači biti kršćanin

Galerija


Jedan od najpoznatijih rock-glazbenika otvorio je dušu za New York Daily News i progovorio o teškim životnim razdobljima kroz koja je prošao. Alice Cooper, danas 70-godišnjak, kaže da ga je vjera spasila od sigurne smrti. Naime, kako je ispričao, doktori su ga još prije 37 godina, kad se probudio pljujući krv, upozorili da će ili prestati piti ili umrijeti.

Vezani članci Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti Vojni policajac poginuo na autocesti (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) - 3 Smrskani dijelovi vozila pokazuju razmjere tragedije u kojoj je život izgubio mladi vojni policajac

''Pio sam s Jimom Morrisonom i Jimijem Hendrixom i pokušao držati korak s Keithom Moonom, i svi su oni umrli s 27'', prisjeća se Alice.

Alice Cooper (Foto: Getty Images)
Alice Cooper (Foto: Getty Images)

Iskreno je rekao da ga je strah od smrti natjerao da se vrati u crkvu.

"I moja supruga i ja smo kršćani. Moj je otac bio pastor, a djed je bio evanđelist. Odrastao sam u crkvi, a onda sam u jednom trenutku otišao toliko daleko, gotovo umro i opet joj se vratio'', ispričao je ovaj roker.

Alice Cooper (Foto: Getty Images)
Alice Cooper (Foto: Getty Images)

Dodaje da u kršćanstvu nigdje ne piše da ne može biti rock-zvijezda. No Alice ističe i da to što je kršćanin ne znači da nikad ne radi ništa krivo ili da se moli po cijeli dan.

''Svaki dan ću pronaći vremena za proučavanje Biblije i otići u crkvu, a ponosan sam i na to što moja djeca nemaju problema s alkoholom i drogom'', zaključio je roker.

 

Alice ima troje djece. kći Calico te sina Dasha i kći Sonoru koje je dobio sa suprugom Sheryl Goddard.