Ispovijest legendarnog rokera

''Vjera me spasila od sigurne smrti, misu ne propuštam, a Bibliju čitam svaki dan''

Alice Cooper (Foto: Getty Images) Alice Cooper (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alice Cooper (Foto: Getty Images) Alice Cooper (Foto: Getty Images) Alice Cooper (Foto: Getty Images) +0 Alice Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Alice Cooper otvorio je dušu i otkrio što za njega znači biti kršćanin

Jedan od najpoznatijih rock-glazbenika otvorio je dušu za New York Daily News i progovorio o teškim životnim razdobljima kroz koja je prošao. Alice Cooper, danas 70-godišnjak, kaže da ga je vjera spasila od sigurne smrti. Naime, kako je ispričao, doktori su ga još prije 37 godina, kad se probudio pljujući krv, upozorili da će ili prestati piti ili umrijeti.

Pogledaj i ovo Alice Cooper i Sheryl Goddard (Foto: AFP) Ne mogu jedno bez drugoga Legendarni glazbenik sklopio bizarni pakt sa suprugom koju u 43 godine braka niti jednom nije prevario

''Pio sam s Jimom Morrisonom i Jimijem Hendrixom i pokušao držati korak s Keithom Moonom, i svi su oni umrli s 27'', prisjeća se Alice.

Alice Cooper (Foto: Getty Images) Alice Cooper (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iskreno je rekao da ga je strah od smrti natjerao da se vrati u crkvu.

"I moja supruga i ja smo kršćani. Moj je otac bio pastor, a djed je bio evanđelist. Odrastao sam u crkvi, a onda sam u jednom trenutku otišao toliko daleko, gotovo umro i opet joj se vratio'', ispričao je ovaj roker.

Alice Cooper (Foto: Getty Images) Alice Cooper (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dodaje da u kršćanstvu nigdje ne piše da ne može biti rock-zvijezda. No Alice ističe i da to što je kršćanin ne znači da nikad ne radi ništa krivo ili da se moli po cijeli dan.

''Svaki dan ću pronaći vremena za proučavanje Biblije i otići u crkvu, a ponosan sam i na to što moja djeca nemaju problema s alkoholom i drogom'', zaključio je roker.

 

Alice ima troje djece. kći Calico te sina Dasha i kći Sonoru koje je dobio sa suprugom Sheryl Goddard.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene