29-godišnja Alexina Graham prvi je put Victoria's Secret pistom prošetala 2017. godine u Šangaju.

Galerija


Slavni brend i službeno joj je zaželio dobrodošlicu.

Vezani članci Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Dva mjeseca nakon iznenadnog razvoda ljubi drugoga, ali ne izgleda entuzijastično Lorena Duran (Foto: Instagram) Slavnu reviju donjeg rublja više neće nositi samo mršavice: Upoznajte prvu "anđelicu" s oblinama

Da poznati brend donjeg rublja Victoria's Secret u svojim redovima okuplja samo neke od najljepših žena svijeta jasno je od samih njegovih početaka.

A sada je u te redove stigla i nova "anđelica", lijepa Alexina Graham s višegodišnjim iskustvom na svjetskim modnim pistama.

29-godišnja manekenka prvi je put tom pistom prošetala 2017. godine u Šangaju, no brend ju nije planirao pustiti tek tako, pa ju je angažirao i 2018. godine u New Yorku.

Atraktivna Britanka sretne vijesti je također potvrdila na svom Instagram profilu na kojem ju prati 557 tisuća obožavatelja.

"Ovo je ludo. Kakvo ostvarenje sna. Status anđelice?!?! Hvala Victoria's Secret za vjeru u ovu crvenokosu glavicu, vrlo sam počašćena što sam sada dio vaše obitelji. Jedva čekam sve što slijedi."

Pogađate, njezini društveni profili vrve fotografijama na kojima ističe svoje lijepo lice i besprijekorno tijelo, pa vjerujemo kako će ih pripadnici jačeg spola sa zanimanjem posjetiti, možda i više puta.