Alexandra Grant osvojila je srce Keanua Reevesa i spasila njegovu dušu.

Galerija


Vijest da je holivudski glumac Keanu Reeves ponovno zaljubljen poslije svih životnih tragedija koje su ga zadesile, iznenadila je njegove obožavatelje.

Vezani članci Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Miljenik žena pronašao novu ljubav s 10 godina mlađom prijateljicom i poslovnom suradnicom?

No 55-godišnji Keanu zaljubio se u 46-godišnju umjetnicu Alexandru Grant jer po njemu ima neke kvalitete koju većina žena u Hollywoodu ne posjeduje i pomogla mu je da preboli sve loše stvari iz prošlosti pa tako i smrt bivše djevojke Jennifer Syme, koja je stradala u prometnoj nesreći, nakon što je izgubila njihovo zajedničko dijete, prenose američki mediji.

Prema pisanju Life & Style Weeklyja, Alexandra je slušala Keanuove ispovijesti i pružala mu veliku podršku, dok on ima reputaciju zvijezde koja svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

"Ona je jedna od rijetkih osoba kojima se Keanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mjestima ali Alexandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u mijenjanju njegova života. Neki bi rekli da nije samo ukrala njegovo srce već i da ga je spasila. Draga je, topla i spiritualna osoba i odlično komunicira " izjavio je njima blizak izvor.

Potvrdio je i da par provodi zajedno puno vremena pa ga je Alexandra pratila i na putovanjima u sklopu promocije njegovog filma "John Wick 3", a dok je trajalo snimanje nedostajali su jako jedno drugome.

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti