Napokon objavljene prve fotografije novog filma 'The Legend of Tarzan', obožavateljice podivljale.


Worner Bros pustio je u javnost prve fotografije novog filmskog hita 'The Legend of Tarzan'. Da budemo precizniji, jedna je fotografija izazvala nevjerojatno uzbuđenje kod obožavateljica.

Vezani članci Bill Skarsgard, Alexander Skarsgard (Foto: Profimedia) Zgodna braća koja su pokorila Hollywood i srca žena diljem svijeta snimljena u opuštenoj šetnji Charlize Theron (Foto: Getty Images) Bili su zajedno prije šest godina! Charlize Theron obnovila romansu sa slavnim glumcem

Novi Tarzan je zvijezda serije 'True Blood', seksi Alexander Skarsgard, koji se za ovu ulogu još malo 'doradio' i proširio i onako široka pleća. Baš u seriji 'True Blood' svi su ga imali prilike vidjeti k'o od majke rođenog tako da nije čudno što su obožavateljice bile jaaako sretne kada su ga vidjele u ovom novom izdanju.

Na minus 30 sjedi na zahodu potpuno gol!

Ova nova verzija poznate priče o Tarzanu ipak će donijeti neke novosti. Tarzane neće morati 'pripitomiti' i navikavati na civilizaciju, on će se iz civilizacije vratiti u džunglu gdje će ponovno morati pronaći ono divlje u sebi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook