39-godišnju manekenku bilo je teško prepoznati ispod sunčanih naočala i kape kojom je prekrila glavu, no sudeći prema raspoloženju, dobro se zabavila.

Galerija


Bivša Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio već tjednima mami poglede fotografijama u kupaćim kostimima s njezinim potpisom, a proteklog vikenda odlučila se za nešto drugačiju kombinaciju.

Vezani članci Alessandra Ambrosio Obiteljski izlazak s novim dečkom koji ju je osvojio samo pet mjeseci nakon što je raskinula zaruke Alessandra Ambrossio Umirovljena ljepotica se sakrila iza maske, ali odale su ju duge noge u vrućim hlačicama

S prijateljima je bila na planinarenju, a za razliku od golišavih izdanja, ovoga se puta odlučila za maslinasti uski kombinezon. 39-godišnja manekenka bila je neprepoznatljiva ispod sunčanih naočala i kape kojom je prekrila glavu, no sudeći prema raspoloženju, dobro se zabavila.

Ambrosio je lepršavim skakutanjem preko potoka pauzirala karantenu, koju je provodila u Los Angelesu sa svojom djecom i dečkom Nicolom Oddijem.

11-godišnju Anju i osmogodišnjeg Noaha Ambrosio ima s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom, a već dvije godine ljubi osnivača modnog brenda Alanui.

Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati