Alen Vitasović je s pjesmom 'Ne morem bez nje' i album 'Gušti su gušti' preko noći osvojio glazbeno nebo.


No , kako je sam priznao u intervjuu za Gloriu, karijeru i brak podredio je alkoholu.

Vezani članci Roman Protaševič - 2 Protasevič u televizijskom intervjuu hvalio Lukašenka: "Samo se nadam da ću uspjeti sve ispraviti i živjeti normalnim, povučenim životom" In Magazin: Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović otkriva koji je najveći trač koji je ikad čuo o sebi, ali i što je zajedničko njemu i senzaciji lokalnih izbora Ričardu?

Alen Vitasović je prije šest mjeseci odlučio kako će mu 45. rođendan biti prekretnica – nakon nekoliko pokušaja liječenja od alkoholizma u bolnici, pjevač se opredijelio za alternativnu metodu – i uspio.

>> Alen Vitasović priznao ovisnost o alkoholu

'Dosad sam tri puta svoj problem s alkoholom pokušao riješiti u bolnici, i svaki sam put mislio da ću uspjeti, ali bi na kraju sve bilo po starome. Ovaj put nisam išao u bolnicu, već sam na savjet prijateljice organizam očvrsnuo sokom, kapima i kapsulama s Aljaske, i omega 3-masne kiseline aljaškog lososa. Sada se budim naspavan, smiren i željan aktivnosti', ispričao je Alen Vitasović.

'Skoro cijeli život sam zbog posla vrijeme provodio u klubovima i za šankovima te pio kako bih se oslobodio stresa. Pio sam bevande, gemište i pivo. Nekad bih nastavio piti od prethodne noći: ujutro bi mi grlo gorjelo pa bih popio pivo da ga ugasim. Dok sam bio mlađi, nekako sam to podnosio, ali unazad tri, četiri godine i mnogo manje količine bi mi udarile u glavu. Organizam to nije mogao izdržati, pa sam znao dva – tri dana ležati pijan i ne raditi ništa', priznao je Alen.

Isitiče kako sada na alkohol ne pomišlja, a svako jutro ustaje u šest sati, vozi bicikl, boća i planira se više aktivirati u malom nogometu. Jedno je sigurno – loši dani alkoholizma su iza Alena Vitasovića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook