pripreme u tijeku

Imamo sliku vjenčanice: Udaje se Aleksandra Grdić!

Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić u vjenčanici u kojoj će se udati (FOTO: Privatni album) Galerija

Aleksandra Grdić uskoro će stati pred oltar. S pripremama za dan iz snova već je počela.

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić sprema se za najvažniji dan u životu. Nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Amber, no Aleksandra ne miruje. Trenuno je okupirana pripremama za vjenčanje s dugogodišnjim partnerom Markom Šijakovićem koje bi se trebalo dogoditi u narednih šest mjeseci.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Da se udaje, Aleksandra je potvrdila gostujući u emisiji Borisa Kosmača u kojoj je isprobavala vjenčanice. Kako saznajemo, nekadašnja najljepša Hrvatica već je odabrala haljinu za svoj dan iz snova. Riječ je o dugoj vjenčanici dubokog dekoltea ukrašenoj svjetlucavim perlicama.

Aleksandra Grdić u vjenčanici u kojoj će se udati (FOTO: Privatni album) Aleksandra Grdić u vjenčanici u kojoj će se udati (FOTO: Privatni album)

Nakon što se povukla iz javnosti, Grdić je svoju oazu mira pronašla u Virovitici gdje trenutno živi s partnerom, jednoipolgodišnjim sinčićem Noom te mjesec dana starom djevojčicom Amber.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene