Aleksandra Grdić uskoro će stati pred oltar. S pripremama za dan iz snova već je počela.

Galerija


Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić sprema se za najvažniji dan u životu. Nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Amber, no Aleksandra ne miruje. Trenuno je okupirana pripremama za vjenčanje s dugogodišnjim partnerom Markom Šijakovićem koje bi se trebalo dogoditi u narednih šest mjeseci.

Vezani članci Aleksandra Grdić - 4 Od misice sklone skandalima do obiteljske žene koja se skriva od medija i vodi miran život Aleksandra Grdić (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Sjećate se Aleksandre Grdić? Bivša misica nekad sklona skandalima čeka treće dijete

Da se udaje, Aleksandra je potvrdila gostujući u emisiji Borisa Kosmača u kojoj je isprobavala vjenčanice. Kako saznajemo, nekadašnja najljepša Hrvatica već je odabrala haljinu za svoj dan iz snova. Riječ je o dugoj vjenčanici dubokog dekoltea ukrašenoj svjetlucavim perlicama.

Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)
Aleksandra Grdić u vjenčanici u kojoj će se udati (FOTO: Privatni album)

Nakon što se povukla iz javnosti, Grdić je svoju oazu mira pronašla u Virovitici gdje trenutno živi s partnerom, jednoipolgodišnjim sinčićem Noom te mjesec dana starom djevojčicom Amber.