Aleksandra Dojčinović u vezi je Tomislavom Madžarom.

Galerija


Sve su glasnija šuškanja da je jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica 38-godišnja Aleksandra Dojčinović već neko vrijeme sretno zaljubljena i to u savjetnika Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, 40-godišnjeg Tomislava Madžara, prenosi Večernji list.

Vezani članci Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom! Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Prebolio bivšu i njezine afere: Liam Hemsworth uhvaćen kako ljubi 7 godina mlađu glumicu

Par je navodno u vezi posljednje dvije godine, a to dosad nisu htjeli potvrditi iako su se na brojnim događanjima pojavljivali zajedno ili u istom društvu. Jedno od posljednjih je nedavna utakmica Hrvatske i Mađarske reprezentacije na splitkskom Poljudu, gdje su s tribina zajedno bodrili domaće igrače.

Vijest da su u vezi za Večernji list potvrdili su njihovi poznanici te da ih je prvo vezivalo prijateljstvo koje je s vremenom preraslo u ljubav, a nije ju demantirao ni sam Tomislav.

"Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan", izjavio je.

Aleksandra Dojčinović u posljednjih je nekoliko godina izgradila karijeru jedne od najuspješnijih domaćih dizajnerica čiji su butici otvorili svoja vrata i van zemlje, a uskoro ju čeka otvorenje novog u Zurichu. Tomislav Madžar diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu koji je upisao 1998. godine, nakon čega je upisao nekoliko poslijediplomskih studija iz menadžmeta i biomedicine. Osim rada u struci bavi se politikom, a u slobodno vrijeme i sportom.

Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega