Privlači pozornost

Albina otkrila koji joj je omiljeni sport i u kakvoj je kondiciji nakon pobjede na Dori, ali i u čijoj kuhinji najviše uživa

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 6 +0 Albina Grčić - 7 Galerija

Albina je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" pokazala svoje plesačke vještine, a otkrila je i koliko voli sport, te u čijoj kuhinji najviše uživa.

Svi znamo koliko je pjevački talentirana ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu Albina Grčić, a sada je gledateljima emisije "Zdravlje na kvadrat" otkrila još jednom i svoje plesačke i neke druge vještina kojima se može pohvaliti..

Pogledaj i ovo Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat ''pronalazim svoj mir'' Mladi glazbenik koji je osvojio regiju o svom putu do uspjeha: ''Možda nije najbrži put, ali ja mislim da je najispravniji''

Albina je pokazala dio svoje koreografije za pjesmu "Tick-Tock" koji već pleše cijeli svijet, a onda se prebacila na vježbanje.

“Pa zapravo nisam baš u najboljoj kondiciji. Od Dore čak i jesam, jer smo puno plesali, ali inače, ne mogu baš reći da puno posjećujem teretane, malo sam se uspuhala”", priznala je Albina.

Dobru je liniju, kaže, naslijedila od majke. Iz tjelesnog je uvijek imala dobre ocjene, a posebno se prisjeća jedne stvari iz škole.

“U srednjoj školi je profesor prepoznao da nemam kondicije, ali da na sto metara mogu jako dobro trčati i onda bi uvijek na tim natjecanjima, na crossu-u, štafeti uvijek trčala tih 100 metara", otkrila je pjevačica.

Od oca i brata pokupila je ljubav prema sportu.

“To je tako predvidivo, ali nogomet mi je najdraži. I to zbog nogometaša, tj. zbog jednog nogometaša. To je moj nogometaš, moj dečko”, priznala je Albina.

Prati obvezno reprezentaciju, ali i Ligu prvaka.

“Uvijek kad dečko gleda ja mu se prikačim i pratim s njim i nije da ga ograničavam i kažem gasi to i idemo u kino, nego kažem - a dobro, ja ću pogledati s tobom”, otkrila je.

Albina voli u dobro pojesti. Kad nije na maminoj hrani jede, kako kaže “nešto s nogu”.

“Volim, ali ja sam jako puno odrasla na domaćoj hrani. Baka ima doma puno polja i sadi sama, i uvijek nam daje to domaće, domaći pršut, meso. I onda meni bude čudno kad je nešto kupovno i uvijek znam primjetiti razliku. Bakina hrana mi je omiljena, ali recimo jako volim špagete bolonjez i općenito sve na crveno, s crvenim umacima, ali volim ribu i hobotnicu pod pekom”, izjavila je Albina.

Vedra je, društvena, pozitivna Na pitanje koliko je samouvjerena, odgovara: “Nisam baš toliko samouvjerena koliko se čini kada sam na sceni. Zapravo mi je super ta moć transformacije. Kada sam na sceni mogu biti nešto što u privatnosti toliko nisam, a što želim biti".

S takvom Albinom na sceni koju, kako kaže isporuči publici, nekako zaštiti onu plahu Albinu u sebi. Moćna na sceni, ili plaha izvan nje, ova mlada djevojka privlači pozornost.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene