Baš su slatki!

Albina objavila fotku sa zgodnim nogometašem od kojeg se ne voli odvajati pa otkrila i gdje uživaju: "Kao nacrtani ste!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić objavila je na Instagramu novu fotografije s dečkom Ivanom Ćalušićem s kojim ovih dana uživa u blagdanskoj atmosferi Splita.

Albina Grčić prepustila se blagdanskom ugođaju koji se već osjeća u mnogim gradovima Lijepe Naše, a ona uživa u adventskoj atmosferi svog rodnog Splita i to u najdražem joj društvu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Pojavila se sama Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

22-godišnja Albina na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira u društvu svog dečka Ivana Ćalušića.

"Bolji zajedno", napisala je kratko uz objavu koju je u nekoliko sati polajkalo gotovo osam tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Kao nacrtani", "Divni ste", "Kako lijep par", "Najslađi par na cijelom svijetu", "Ajme goriš", "Sjajite", "Zauvijek da ste sretni", "Najzgodniji par na estradi", "Želim da vam ljubav zauvijek traje", dio je komentara koji su dobili.

Albina i Ivan poznaju se od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj su vezi već nekoliko godina. Splitski nogometaš trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

"Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina ranije ove godine za IN magazin.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) +13 Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Zanimljivosti Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene