i ona se oglasila!

Albina dobila laskavu titulu od fanova Eurosonga, svi se slažu da je to zaslužila: "Dušo, opljačkali su te"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji Eurosonga odabrali su najboljeg izvođača koji se nije plasirao u veliko finale, a pobjedu je odnijela naša Albina.

Organizatori Eurosonga su proteklih dana objavljivali tko je imao najbolju frizuru, tko je bio najbolje odjeven, čiji je video bio najbolji te još nekoliko pohvala s proteklog Eurosonga, a vrijedno priznanje dobila je i naša Albina.

Pogledaj i ovo showbuzz nelaskava titula Odabran je najgore odjeveni izvođač na Eurosongu, naša Albina završila je jako visoko na listi

Upravo naša pjevačica je po mišljenju obožavatelja Eurosonga najbolja pjevačica koja se nije plasirala u finale. Ovo priznanje komentirala je i ona, a na Instagramu je ispod objave ostavila emotikon srca.

"Dušo, opljačkali su te", "Pravda za Albinu. I dalje me boli što nisi bila u finalu", "Prava je kraljica", "Definitivno je zaslužila ovu pohvalu", samo su neki od komentara ispod objave na službenom Instagramu Eurosonga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Među nominiranima za najboljeg izvođača koji se nije plasirao u finale našli su se i danski, australski, poljski i češki predstavnici na prošlogodišnjem Eurosongu.

Pobjedu je prošle godine odnio talijanski Maneskin s pjesmom "Zitti E Buoni", a veliko finale Eurosonga će se ove godine održati 14. svibnja u torinskoj areni Pala Alpitour koja ima 13.000 sjedećih mjesta.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene