Adut Akech svrgnula je s trona Gigi Hadid i postala broj jedan u svijetu supermodela.

Galerija


Njezino ime je Adut Akech, vuče korijena iz Sudana i Australije i upravo je postala broj jedan supermodel na svijetu, nakon što je osvojila sve modne piste.

Vezani članci Gigi Hadid (Foto: Profimedia) U okrutni modni svijet došla je kao djevojka s oblinama i oduševila, no 2018. priča je malo drugačija Slika nije dostupna Agentima je bila PREDEBELA, a danas je najtraženija plavuša

Čini se da se naporan rad i trud isplatio ovoj 19-godišnjoj ljepotici, što su prepoznali vodeći ljudi modne industrije i dodijelili joj svoje glasove na Models.com Industry Awards. Prije nje tu je poziciju čvrsto držala Gigi Hadid, kao i njezina sestra Bella. Ipak, Gigi nije posve posrnula jer su je čitatelji istog portala izabrali za model godine.

Adut je ova vijest zatekla nakon što je javno progovorila o vlastitoj borbi s anksioznošću i depresijom. Naime, s manekenstvom se počela baviti već sa 16 godina, a ovih je dana priznala kako je tijekom prošle godine plakala svakog jutra i svake noći.

U objavi na svom profilu na Instagramu Adut je napisala da je unatoč velikom uspjehu u svijetu mode patila od duboke depresije. U podužoj objavi objasnila je kako se naučila nositi s mentalnim problemima, ali ipak se još uvijek u nekim trenucima loše osjeća.

"Učim se nositi s time što bolje mogu, ali to su svakodnevne borbe i nije svaki dan dobar dan. Svaki dan u 2018. godini je bio izazov za mene, ispunjen ozbiljnim preprekama koje sam morala svladati. Budila bih se plačući, ali stavila bih na lice najveći osmijeh i trudila se pokazati da je sve u redu, da sam dobro. Tada bih došla kući, isplakala se ponovno i pošla na spavanje", napisala je Adut.

Život ove 19-godišnje manekenke nije lak od samih početaka. Naime, Adut je rođena u izbjegličkom kampu u Južnoj Sudanu, a sa sedam se godina preselila u australski Adelaide.

U lipnju 2018. godine, Karl Lagerfeld izabrao ju je za prvu tamnoputu manekenku koja je u posljednjih deset godina nosila Chanelovu vjenčanicu na reviji. Prije nje ta je uloga pripala britansko-sudanskoj manekenki Alex Wek 2004. godine.

Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno

Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"

Ljubav ne poznaje granice: Bivša manekenka i glumica uživa u ljubavi sa 87-godišnjim suprugom