Djevojci domaćeg nogometaša Duje Ćalete-Cara ljeto je već počelo.

Galerija


27-godišnja pravnica Adriana Đurđević stigla je u rodni Dubrovnik uživati u ljetnim radostima.

Vezani članci Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Djevojka Duje Ćalete-Cara izgleda savršeno i prije uređivanja fotografija Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Umjesto na doček u rodni kraj, Duje Ćaleta-Car nakon Rusije prvo je otišao svojoj Adriani u Dubrovnik

Radi se o djevojci najmlađeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, 22-godišnjeg Duji Ćaleti-Caru, koji ovoga puta nije s njom.

Podsjetimo, par živi u francuskom Marseillesu, no plavokosa ljepotica ovoga puta na hrvatskoj obali uživa u odmoru s prijateljima te 24-godišnjom manekenkom Anamariom Raič s kojom ju veže blisko prijateljstvo.

Obje na Instagramu broje tisuće pratitelja, a cure su ih oduševile fotografijom s kave u Anamarijinoj rodnoj Makarskoj. "Prijatelji, sunce i more, to zvuči kao ljeto za mene", napisala je Adriana pored fotografije.

Ipak, još veće oduševljenje Adriana je izazvala fotografijom u crno-rozom badiću u kojem je pozirala u Dubrovniku te pokazala besprijekornu liniju. "Sunce je najbolja terapija", poručila je s koktelom u ruci. Pogađate, na račun izgleda dobila je same komplimente, a neki su ju usporedili s "morskom vilom".

Prije povratka u Hrvatsku, pravnica je uživala na odmoru s dečkom u romantičnom Parizu i neodoljivom Cannesu.

Par obožava putovati, pa svaki slobodni trenutak provodi upravo s koferima u ruci.

Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj